Απολογούνται οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη (φώτο)

Μαραθώνια αναμένεται η διαδικασία

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα στις 10:00 το πρωί οι επτά κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Από τους επτά συλληφθέντες, οι δυο φέρονται να αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην απαγωγή, ενώ οι υπόλοιποι πέντε είναι λαλίστατοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγείς Λεμπιδάκη: «Από τον Μιχάλη θα έχετε σαν ενθύμιο τα τελευταία του γράμματα και τα βίντεο για την τελευταία του όψη»

Ο ένας κατηγορούμενος, ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου που θεωρείται ως συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων απαγωγέων αρνείται τα πάντα. Ο δικηγόρος του Θωμάς Λεχωβίτης δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο εντολέας του αρνείται τα πάντα και πως τα "παιδαριώδη στοιχεία", όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος,  δεν επαρκούν ώστε να διώκεται για 5 κακουργήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο φως οι επιστολές που υπέγραφε με το αίμα του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι απολογίες των συλληφθέντων ενώπιον των ανακριτικών αρχών, αναμένεται να είναι μαραθώνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις για τους απαγωγείς Λεμπιδάκη! Ζητούσαν από την οικογένεια να πουλήσει ακίνητο φιλέτο

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και επικεντρώνονται σε Χανιά και Ρέθυμνο, προκειμένου να βρεθούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί μιλούν για τέσσερα με πέντε συγκεκριμένα άτομα που μπαίνουν στο «κάδρο», εκ των οποίων τουλάχιστον τα τρία τοποθετούνται στον αρχικό πυρήνα, ενώ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και για την εμπλοκή άλλων, οι οποίοι φέρονται να είχαν περισσότερο βοηθητικό ρόλο.

ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.

Πρόκειται για τις σοβαρότερες κακουργηματικές κατηγορίες ενώ οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν και πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

 

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top