Νέες αποκαλύψεις για τους απαγωγείς Λεμπιδάκη! Ζητούσαν από την οικογένεια να πουλήσει ακίνητο φιλέτο

Η επικοινωνία μέσω αγγελιών - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:18

Νέες λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ οι απαγωγείς απαιτούσαν από την οικογένεια του επιχειρηματία να πουλήσει ένα ακίνητο – φιλέτο, ώστε να συγκεντρώσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσαν ως λύτρα.

Μάλιστα είχαν το θράσος να υποδείξουν στην οικογένεια να βάλει σχετική αγγελία στις Κρητικές Αγγελίες της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα έδωσαν και οδηγίες για το τι θα αναφέρει η αγγελία που θα ήταν ως εξής:

«Πωλείται στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, μεγάλος επαγγελματικός- βιοτεχνικός χώρος 3000 τμ κτισμένος σε 10.000 τμ οικοπεδική έκταση. Κατάλληλος για πολλές χρήσεις. Τιμή πώλησης ανάλογη με την μοναδικότητα του . Τηλέφωνα επικοινωνίας 69……… ………. 69…….………. 69…….……….». 

Οι απαγωγείς φέρονται να διεμήνυσαν στην οικογένεια ότι αν δεν προχωρούσε στη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης αγγελίας θα υπήρχαν συνέπειες για τον επιχειρηματία.

Η οικογένεια φοβούμενη ότι αν δεν το έκανε κινδύνευε η ζωή του ανθρώπου της, δημοσίευσε την αγγελία, όπως ακριβώς είχαν ζητήσει οι απαγωγείς, στην οποία όμως είχαν παραλλαχθεί οι αριθμητικές τιμές που αντιστοιχούσαν στο εμβαδόν του κτίσματος και της οικοπεδικής έκτασης που δήθεν πωλούνταν, καθώς διαπιστώθηκε ότι το γινόμενο των τιμών αυτών να αντιστοιχεί σε 30 εκατ., γεγονός που θα υποδήλωνε στους δράστες ότι η οικογένεια είχε όντως το συγκεκριμένο ποσό.

Έτσι χρησιμοποίησε αριθμητικές τιμές, των οποίων το γινόμενο αντιστοιχούσε σε 9.300.000 ευρώ, δηλαδή το ποσό που όντως είχε καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένεια μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Όταν οι απαγωγείς αντιλήφθηκαν την αλλαγή δήλωσαν στην οικογένεια ότι έχουν υπομονή και θα περιμένουν μέχρι η οικογένεια να συγκεντρώσει το ποσό που ζητούν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top