Ο Θέμης Σοφός υποψήφιος πρόεδρος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του ο γνωστός ποινικολόγος

Ο Θέμης Σοφός πάει για πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο

Νέο αέρα προτίθεται να φέρει στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο γνωστός ποινικολόγος Θέμης Σοφός, γι΄αυτό και στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου θα διεκδικήσει την ηγεσία του ιστορικού Συλλόγου. Το όραμά του είναι να χαράξει μια νέα πορεία και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του, με τον συνδυασμό που ακούει στο όνομα «Εργατικοί».

Ο Θέμης Σοφός είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει μεθοδικά και έχει «χτίσει» στον χώρο των νομικών ένα όνομα που είναι συνδεδεμένο με τις επιτυχίες, τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα. Στην προσωπική του ζωή έχει «χτίσει» μια όμορφη οικογένεια με την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες.

Ο Θέμης Σοφός με την οικογένεια του 

Ο ίδιος πιστεύει πως οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι μια από τις κρισιμότερες στην ιστορία του Συλλόγου και σκοπεύει να συνεργαστεί με πρόσωπα που «έχουν κάνει χιλιόμετρα», προκειμένου να αναβαθμιστεί ο θεσμικός ρόλος του δικηγορικού λειτουργήματος.

Στην ανακοίνωσή με την οποία δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο Θέμης Σοφός αναφέρει μεταξύ άλλων''Η υποψηφιότητά μου έχει κύριο στόχο να συμβάλει στην ανακοπή της αρνητικής τροχιάς που έχει πάρει η καθημερινή επαγγελματική ζωή των Δικηγόρων. Μοναδικό κίνητρό μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του θεσμικού ρόλου του Δικηγορικού Λειτουργήματος μέσα από τους κόλπους της Δικηγορικής Κοινότητας, χωρίς να απαιτείται να παρακαλούμε τους Κυβερνώντες να μας δώσουν "λίγη σημασία", όπως δυστυχώς μας έκανε να νιώσουμε η Διοίκηση του Δ.Σ.Α., που δυστυχώς επανέρχεται να ζητήσει την ψήφο μας. Η πρωτοβουλία μας υποστηρίζεται από πρόσωπα που «έχουν κάνει χιλιόμετρα» κι εργάζονται καθημερινά στο στίβο της δικηγορίας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, με έντονη αγωνιστική διάθεση, με διάλογο και ισχυρή δημόσια παρέμβαση, στηρίζοντας τον θεσμικό ρόλο του Δικηγορικού Λειτουργήματος∙ με αξιόπιστο και κυρίως συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλαγής πορείας, με συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες είμαστε σε θέση να προωθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις''. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΕUROKINISSI

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θέμη Σοφού

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Εργατικοί»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top