Πανικός στην Εκάλη! Παιδάκι έπεσε σε πηγάδι - Στο νοσοκομείο μετά τον απεγκλωβισμό του

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του - Το παιδάκι το έβγαλαν τελικά το σώο! Πρώτη ανάρτηση: 11-09-2017 17:54

Ώρες αγωνίας βίωσε μια οικογένεια στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ένα παιδάκι ηλικίας 5 ετών από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας σε πηγάδι που βρισκόταν σε αυλή οικίας στην Εκάλη, και πιο συγκεκριμένα στην διεύθυνση Πλουτάρχου 7, προκαλώντας πανικό στους συγγενείς του.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις για να απεγκλωβίσουν το ανήλικο παιδί από το πηγάδι που είχε βάθος 15 μέτρων. 

Αν και αρχικά αμέσως δηλαδή μετά την πτώση υπήρχε επαφή της οικογένειας με το παιδί, για κάποια λεπτά χάθηκε η επικοινωνία, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους συγγενείς του. 

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί σώο, γεμίζοντας με ικανοποίηση και χαμόγελα τους δικούς του ανθρώπους. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων, η Αγία Σοφία" και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

O Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Κων/νος Γιόβας δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «To παιδί διεσώθη λόγω της έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής. Κατέβηκε κάτω συνάδελφος με τον κατάλληλο εξοπλισμό, το ανέσυρε και αμέσως το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε όλες τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με το περιβάλλον και με εμάς. Τους λόγους που βρέθηκε εκεί σε τους ξέρουμε. Το πηγάδι έχει βάθος 25 μέτρα, έχει νερό αλλά το κεφάλι του παιδιού ήταν έξω από το νερό».

 

 

 

 

Όσο για τα αίτια της πτώσης, αυτά θα διερευνηθούν.

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top