Αποκλειστικό! Μουσουλμάνοι χτυπούν γυναίκες που δεν φορούν μαντήλα-Τους ψάχνει η αστυνομία

Έρευνες σε άτυπα τζαμιά

Εντείνονται οι έρευνες των αστυνομικών σε τζαμιά για να εντοπίσουν φανατικούς Μουσουλμάνους, οι οποίοι θα μπορούσαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες. Μάλιστα, συνέλαβαν και έναν μουσουλμάνο,o oποίος στρεφόταν κατά ομόθρησκων γυναικών που κυκλοφορούσαν στον δρόμο χωρίς μαντήλα η μπούργκα. 

Με τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με τις αρχές, μουσουλμάνοι σχηματίζουν αποσπάσματα Ισλαμικής αστυνομίας που κυνηγούν ή ακόμη και χτυπούν τις γυναίκες που δεν φορούν μπούργκα ή και μαντήλα. 

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε σε φανατικό αυτοπροσδιοριζόμενο ιμάμη από το Μπαγκλαντές.Μάλιστα στα κηρύγματα του έλεγε χαρακτηριστικά. «Κοιτάξτε πώς ντύνονται οι γυναίκες τους και πώς διασκεδάζουν. Είναι αμαρτωλοί. Είναι πνιγμένοι στην αμαρτία».

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα άτυπα τζαμιά της Αττικής.

Ο φανατικός μουσουλμάνος, ο οποίος δεν διέθετε και τα σχετικά έγγραφα εισόδου και παραμονής στην χώρα μας πρόκειται να απελαθεί, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top