Αποκάλυψη Star! Θρίλερ με αλλοδαπό που φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» στην Πέτρου Ράλλη

Οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη το απόγευμα του Σάββατου και οδηγήθηκε στην κρατική ασφάλεια επειδή φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» (μτφ ο Αλλάχ είναι μεγάλος» έξω από το κέντρο κράτησης των Αλλοδαπών, που βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη.

Όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ,«μαζί με τον αλλοδαπό που φώναζε ιδιαίτερα νευρικός και συνελήφθη, και άλλοι ... αλλοδαποί κρατούμενοι, άρχισαν να βγαίνουν από τα παράθυρα του κτιρίου και να ανταποδίδουν το "Αλλάχου Άκμπαρ". Δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση με φωνές και ένταση. Τότε οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον αλλοδαπό που φώναζε έξω από το Αλλοδαπών και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ».

«Οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό, προκειμένου να δουν από πού είναι αυτός ο άνθρωπος που προκάλεσε νωρίτερα μεγάλη αναστάτωση», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Αθήνα έχει σημάνει συναγερμός για τρομοκρατικό μετά και τα χτυπήματα στην Βαρκελώνη. Τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης είναι δρακόντεια, ενώ όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Star είναι σε εξέλιξη μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. 

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα - Μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Δείτε επίσης: Ο Βασιλιάς της Ισπανίας πήγε σε διαδηλώσεις ενάντια στην τρομοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης: Νεκρός ο δράστης που μαχαίρωσε στρατιώτες στο Βέλγιο - Σε επιφυλακή η αντιτρομοκρατική της χώρας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top