«Ήταν αυθόρμητο και αυτονόητο» λέει η αστυνομικός που πήρε στην αγκαλιά της μωρό μετά από το τροχαίο των γονιών του

Η πράξη της αλλά και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, συγκίνησαν άπαντες

Για την πράξη της που έγινε viral και συγκίνησε όλο το διαδίκτυο, μίλησε η αστυνομικός από το Ναύπλιο που πήρε στην αγκαλιά της ένα μωράκι μετά από τροχαίο που είχαν οι γονείς του.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το ατύχημα συνέβη στις 12:30 το πρωί της Τετάρτης στις  Αγροτικές Φυλακές της Τίρυνθας και το εργοστάσιο της Ρέα στο δρόμο από Ναύπλιο για Άργος.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί η μαμά του μωρού η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγος της και το λίγο μηνών μωρό τους δεν έπαθαν τίποτα από την σύγκρουση. Ωστόσο το μωράκι σοκαρισμένο άρχισε να κλαίει, και αρχικά βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του μπαμπά του, ενώ στη συνέχεια το ανέλαβε μια νεαρή αστυνομικός, η οποία προσπάθησε να το ηρεμήσει παίρνοντας το στην αγκαλιά της με μεγάλη στοργή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό κανάλι της Αργολίδας «DR Τηλεόραση», η Μαρία Ψαρούλη εξήγησε πως:

«Ηταν αυθόρμητο. Το μωράκι το είχε μεν αγκαλιά ο μπαμπάς του, αλλά ήταν ταραγμένος, η σύζυγός του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το μωρό έκλαιγε».

«Του ζήτησα να μου δώσει το μωρό για να ηρεμήσει και ο ίδιος, να ηρεμήσει και το μωρό. Το μωρό ήταν κουρασμένο, ήθελε να κοιμηθεί, ήταν έτοιμο για ύπνο και κοιμήθηκε. Ήταν όντως το αυτονόητο», πρόσθεσε.



Να σημειώσουμε, ότι το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο κινούμενο προς Άργος λόγω βλάβης σταμάτησε δεξιά στο δρόμο, με το όχημα που ερχόταν από πίσω να μην καταλαβαίνει την πρόθεση του προπορευόμενου ή να μην προλαβαίνει να το παρακάμψει με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top