Έφυγαν από γάμο και βρήκαν τραγικό θάνατο-Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τα δύο νεκρά παιδιά στην Κομοτηνή

Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κομοτηνή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κομοτηνή μετά την απίστευτη τραγωδία στην περιοχή, όπου δύο παιδιά ηλικίας 19 ετών και 15 ετών έχασαν τη ζωή τους, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε αρδευτικό κανάλι.

Τραγική ειρωνεία, τα δύο παιδιά πριν το δυστύχημα βρίσκονταν σε γάμο στον οικισμό της Σάλπης. Έφυγαν με το μηχανάκι με προορισμό τη Μελέτη, αναφέρει το inkomotini.gr. 

Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ώρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xronos.gr, το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα και τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο ώρες αργότερα.

Δείτε επίσης: Φρίκη! Νεκρά δύο παιδιά 19 και 15 ετών στην Κομοτηνή

Η αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα (27-7-2017) το πρωί, στο ύψος του 1ου χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αιγείρου – Μελέτης Ροδόπης, σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι, ανευρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 15 ετών, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαιναν, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του καναλιού.  Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.  Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top