"Τα έχω όλα νόμιμα, αλλά δεν θα μπείτε": Ιδιοκτήτης καταστήματος επιχείρησε να αποτρέψει έλεγχο

Λαβράκια έβγαλαν έλεγχοι της ΑΑΔΕ-Πρώτη ανάρτηση: 15-07-2017 19:34

"Λαβράκια" συνεχίζουν να βγάζουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Το βράδυ της Παρασκευής κλιμάκιο της ΑΑΔΕ βρέθηκε στην Άνω Μερά Μυκόνου, όπου ιδιοκτήτης καταστήματος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο.

"Τα έχω όλα νόμιμα αλλά δεν θα μπείτε", υποστήριξε στους ελεγκτές, οι οποίοι ωστόσο διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι δεν έχει κάνει δηλώσεις ΦΠΑ. Το πρωί του Σαββάτου του επιδόθηκε το σχετικό σημείωμα. Ο ιδιοκτήτης έχει 5 μέρες για να καταθέσει ένσταση ενώ η επιχείρησή του, σε περίπτωση που οι εξηγήσεις του δεν κριθούν ικανοποιητικές, κινδυνεύει με λουκέτο από 5 έως 30 μέρες, όπως ορίζει απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.

Στη Σαντορίνη, κλειστά για 48 ώρες θα μείνουν: ένα κομμωτήριο, το οποίο βρέθηκε να έχει επιμεληθεί το χτένισμα νύφης, της μητέρας της και της κουμπάρας αντί 2.200 ευρώ χωρίς απόδειξη, ένα στούντιο tatoo, που παρείχε υπηρεσίες 2.500 ευρώ επίσης χωρίς αποδείξεις και ένας φούρνος, που δεν είχε κόψει 12 αποδείξεις.

Στην Ψιλή Άμμο της Άνδρου 48ωρο λουκέτο μπήκε σε beach bar για μη έκδοση 42 αποδείξεων.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του STAR για παρόμοιους ελέγχους που έγιναν στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top