Αποκαλυπτικό video: Η στιγμή που ξεκίνησαν όλα στο Λαγανά -H selfie που οδήγησε τον 22χρονο τουρίστα στο θάνατο

Ο Μπάκαρι Χέντερσον διασκέδαζε δίχως να φαντάζεται τι θα επακολουθούσε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο video-ντοκουμέντο που απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές του Μπάκαρι Χέντερσον, στο νυχτερινό μαγαζί του Λαγανά, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του δίχως να του περνά από το μυαλό αυτό που θα επακολουθούσε.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ

Το καινούργιο videο είναι από κάμερα ασφαλείας μέσα στο μαγαζί, και έχει καταγράψει καρέ-καρέ την στιγμή που ξεκίνησαν όλα, με αποτέλεσμα ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας λίγα λεπτά μετά να χάσει την ζωή του, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από εννέα άτομα.

Ο ΜΠΑΚΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, μια selfie ήταν αυτή που «άναψε» τα αίματα, οδηγώντας στην δολοφονία του νεαρού τουρίστα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε το ξύλο. Εννέα άτομα άρχισαν να τον χτυπάνε δίχως έλεος, το οποίο έχει καταγραφεί στο πρώτο video-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο μεγαλόσωμος Μπακάρι τρέχει για να σωθεί από την εξαγριωμένη παρέα των Σέρβων που τον κυνηγά.

Μια κλωτσιά τον ρίχνει στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και αμέσως σωριάζεται στο έδαφος. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου πάνω από 15 άτομα φαίνονται να έχουν πέσει πάνω του και με πρωτοφανή βιαιότητα να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές την ώρα που ο 22χρονος δεν αντιδρά καθόλου.

Μάλιστα όταν κατάλαβαν ότι ο νεαρός Αμερικανός δεν είχε τις αισθήσεις του σταματούν και τρέχουν πανικόβλητοι για να κρυφτούν.

Στο βίντεο φαίνονται επίσης περαστικοί και θαμώνες να κρατούν το κεφάλι τους, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, ενώ ο 22χρονος Μπακάρι κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος με το ασθενοφόρο να καταφτάνει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top