Βίντεο ντοκουμέντο! Η στιγμή που πέφτει νεκρός ο 22χρονος Αμερικανός στο Λαγανά

Τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές και τον σωριάζουν στο έδαφος

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που φέρνει στο φως το protothema.gr και δείχνει τη στιγμή του ξυλοδαρμού του 22χρονου Μπακάρι Χέντερσον στον Λαγανά.

Στο βίντεο αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος από άλλο μαγαζί δείχνει τον μεγαλόσωμο Μπακάρι να τρέχει για να σωθεί από την εξαγριωμένη παρέα των Σέρβων που τον κυνηγά.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις σοκ για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στον Λαγανά-Υπάρχει και βίντεο!

Μια κλωτσιά τον ρίχνει στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και αμέσως σωριάζεται στο έδαφος. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου πάνω από 15 άτομα φαίνονται να έχουν πέσει πάνω του και με πρωτοφανή βιαιότητα να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές την ώρα που ο 22χρονος δεν αντιδρά καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο-Φωτό και του θύματος

Μάλιστα όταν κατάλαβαν ότι ο νεαρός Αμερικανός δεν είχε τις αισθήσεις του σταματούν και τρέχουν πανικόβλητοι για να κρυφτούν.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Αμερικανού στο Λαγανά! Συνελήφθησαν ο μπάρμαν και ο "μπράβος" του μπαρ

Στο βίντεο φαίνονται επίσης περαστικοί και θαμώνες να κρατούν το κεφάλι τους, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, ενώ ο 22χρονος Μπακάρι κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος με το ασθενοφόρο να καταφτάνει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top