Δολοφονία 22χρονου τουρίστα στο Λαγανά: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την σύλληψη του ένατου δράστη

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το άγριο φονικό στον Λαγανά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την δολοφονία του 22χρονου Μπάκαρι Χέντερσον στο Λαγανά Ζακύνθου.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο νεαρός τουρίστας από την Αμερική, παραθέριζε με φίλους του σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, όταν κάποια στιγμή ξέσπασε καυγάς, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να ξυλοκοπηθεί άγρια μέχρι θανάτου, και να πεθάνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση, έχουν συλληφθεί 8 άτομα, ανάμεσα τους ένας 34χρονος Έλληνας μπάρμαν και ένας 31χρονος Σέρβος υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού.

Εκτός από τους 8 συλληφθέντες, για την άγρια δολοφονία συνελήφθη σήμερα και ένατο άτομο. Πρόκειται για έναν 33χρονο Σέρβο τουρίστα, ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο στον άγριο ξυλοδαρμό του Χέντερσον.

Οι 8 συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή Ζακύνθου, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη.

Να σημειώσουμε, ότι οι οκτώ δράστες, είχαν έτοιμες τις απολογίες τους, με τον μπάρμαν να υποστηρίζει πως πως χτύπησε τον Μπάκαρι «αλλά δεν ήθελε να τον σκοτώσει» και τον Σέρβο υπεύθυνο ασφαλείας να ισχυρίζεται ότι «δεν τον χτύπησε γιατί έχει σπασμένο χέρι».

Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «ΑΠΛΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ»

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξη του στο CBS, ο Astrid Von Ehren-McCray,  φίλος του 22χρονου ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα (ότι δηλαδή ο καυγάς ξεκίνησε μετά από selfie του Μπάκαρι με σερβιτόρα του μαγαζιού), και αναφέρει πως η αφορμή ήταν πραγματικά ασήμαντη.

Σύμφωνα με τον ίδιο που ήταν παρών στη δολοφονία του ίδιου του του φίλου από τους μπράβους, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος τους έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι. Τότε δύο από τους συλληφθέντες άρπαξαν τα μπουκάλια μπύρας και αφού τα χτύπησαν πάνω στο τραπέζι σπάζοντάς τα, στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Μπάκαρι με το αποτέλεσμα που όλοι γνωρίζουμε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top