Δολοφονία 22χρονου τουρίστα στο Λαγανά: Μια ακόμα σύλληψη -Στους εννέα ο αριθμός των δραστών

Ο νεαρός Σέρβος φέρεται να είχε ρόλο στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Μπάκαρι Χέντερσον-Πρώτη ανάρτηση:11-07-2017 12:28

Ένα ακόμα άτομo συνελήφθη για την δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στο Λαγανά Ζακύνθου.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Μπάκαρι Χέντερσον ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από κέντρο διασκέδασης της περιοχής, από ομάδα οκτώ ατόμων, με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, άλλο ένα άτομο προστέθηκε στους δράστες, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε εννέα.

Πρόκειται για έναν νεαρό Σέρβο, ο οποίος προσήχθη και εν συνεχεία συνελήφθη έπειτα από μελέτη της δικογραφίας, καθώς φέρεται να είχε ρόλο στον άγριο ξυλοδαρμό του 22χρονου.

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΡΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι οκτώ δράστες, ανάμεσα τους και ο Έλληνας μπάρμαν με τον Σέρβο υπεύθυνο ασφαλείας, οι οποίοι είχαν έτοιμες τις απολογίες τους, με τον μπάρμαν να υποστηρίζει πως πως χτύπησε τον Μπάκαρι «αλλά δεν ήθελε να τον σκοτώσει» και τον Σέρβο υπεύθυνο ασφαλείας να ισχυρίζεται ότι «δεν τον χτύπησε γιατί έχει σπασμένο χέρι».

Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

Τα πρώτα στοιχεία, αναφέρουν πως αιτία του άγριου καυγά που είχε ως αποτέλεσμα ο 22χρονος τουρίστας να βρει τραγικό θάνατο, ήταν μια… selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΠΑΚΑΡΙ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ

Την ίδια ώρα όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του 22χρονου Μπάκαρι αμέσως μετά την δολοφονία.

Όπως βλέπετε και στις συγκλονιστικές εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Live News», ο Μπάκαρι κείτεται νεκρός και άγρια χτυπημένος στο δρόμο, λίγο μετά τη συμπλοκή.

Η ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε ένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο νεαρός φοιτητής πρόλαβε να αντισταθεί στην βροχή χτυπημάτων που δεχόταν.

«Από το βίντεο που κυκλοφορεί και έχει στη διάθεση της η αστυνομία σίγουρα μπορεί να προκύψει ότι με απώλεια αισθήσεων δεχόταν ακόμα χτυπήματα στην περιοχή της κεφαλής» δήλωσε στο Star η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα.

Ένας φίλος του, που ήταν μαζί του στην Ζάκυνθο, σχεδόν κλαίγοντας περιέγραψε πως έμαθαν στην παρέα τους το τραγικό περιστατικό:

«Κοιτούσαν μόνο την δουλειά τους. Νοιάζονταν μόνο ο ένας για τον άλλο. Δεν μιλούσαν σε κανέναν. Η γυναίκα που βγήκε έξω είπε: Μπάκαρι… Έτρεξα πίσω της και της είπα στα ελληνικά “Ναι, αυτός είναι ο φίλος μου. Τι συμβαίνει;”. Εκείνη με ένα κενό βλέμμα μου είπε: “είναι νεκρός” και καταρρεύσαμε».

Τα ξένα ΜME συνεχίζουν να ασχολούνται με την τραγική είδηση του θανάτου του και όσοι τον γνώριζαν είναι συγκλονισμένοι.

Στο μεταξύ φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αλλά και άγνωστος κόσμος έχουν συγκεντρώσει, μέσω διαδικτύου, πάνω από 35 χιλιάδες για να γίνει η μεταφορά της σορού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η κηδεία του 22χρονου.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top