Σοκάρουν οι φωτογραφίες του 22χρονου που χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στον Λαγανά-Στον ανακριτή οδηγούνται οι δράστες

Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους ο Έλληνας μπάρμαν και ο Σέρβος υπεύθυνος ασφαλείας

Τον δρόμο για τις φυλακές ή για την πατρίδα τους θα πάρουν οι 7 Σέρβοι που την Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή Ζάκυνθου.

Πρώτος την σειρά των απολογιών θα ανοίξει ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν με το λευκό ποινικό μητρώο που όμως ήταν στους πρώτους συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Αμερικανού τουρίστα.

TON XTYΠΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ

«Τον χτύπησε αλλά δεν ήθελε να τον σκοτώσει» αναμένεται να πει στην απολογία του ο Έλληνας μπάρμαν ενώ ο Σέρβος υπεύθυνος ασφαλείας θα ισχυριστεί ότι «δεν τον χτύπησε γιατί έχει σπασμένο χέρι».

Οι φωτογραφίες του Μπάκαρι Χέντερσον λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Λαγανά Ζακύνθου, σοκάρουν. Η ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε ένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο νεαρός φοιτητής πρόλαβε να αντισταθεί στην βροχή χτυπημάτων που δεχόταν.

«Από το βίντεο που κυκλοφορεί και έχει στη διάθεση της η αστυνομία σίγουρα μπορεί να προκύψει ότι με απώλεια αισθήσεων δεχόταν ακόμα χτυπήματα στην περιοχή της κεφαλής» δήλωσε στο Star η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα.

Ένας φίλος του, που ήταν μαζί του στην Ζάκυνθο, σχεδόν κλαίγοντας περιέγραψε πως έμαθαν στην παρέα τους το τραγικό περιστατικό:

«Κοιτούσαν μόνο την δουλειά τους. Νοιάζονταν μόνο ο ένας για τον άλλο. Δεν μιλούσαν σε κανέναν. Η γυναίκα που βγήκε έξω είπε: Μπάκαρι… Έτρεξα πίσω της και της είπα στα ελληνικά “Ναι, αυτός είναι ο φίλος μου. Τι συμβαίνει;”. Εκείνη με ένα κενό βλέμμα μου είπε: “είναι νεκρός” και καταρρεύσαμε».

Τα ξένα ΜME συνεχίζουν να ασχολούνται με την τραγική είδηση του θανάτου του και όσοι τον γνώριζαν είναι συγκλονισμένοι.

Στο μεταξύ φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αλλά και άγνωστος κόσμος έχουν συγκεντρώσει, μέσω διαδικτύου, πάνω από 35 χιλιάδες για να γίνει η μεταφορά της σορού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η κηδεία του 22χρονου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top