Λυγίζουν συγγενείς και φίλοι του 22χρονου Αμερικανού που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο-Θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ο θάνατός του

Με δάκρυα στα μάτια μιλούν για τον Μπάκαρι που ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο αλλά δεν πρόλαβε

Με δάκρυα στα μάτια μιλούν συγγενείς και φίλοι του άτυχου Αμερικανού τουρίστα καθώς η δολοφονία  έχει πάρει έκταση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως θα δείτε στο video, η Άστιν Μακ Κρέι λυγίζει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Νιώθει σαν να έχασε το δικό της παιδί. Ο γιος της ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του άτυχου Μπάκαρι. Μαζί μεγάλωσαν στην γειτονιά τους στο Όστιν του Τέξας.

Στο σπίτι του Μπάκαρι ο θρήνος είναι ατέλειωτος. Ο αδερφός του ανέβασε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook για να τιμήσει την μνήμη του. Εκατοντάδες είναι και τα μηνύματα θλίψης και πόνου στη σελίδα του Μπάκαρι. Όλοι μιλούν για ένα ταλαντούχο νεαρό που ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο.

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ» ΣΤΟ ΛΑΓΑΝΑ

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Μπάκαρι Χέντερσον αμερικανικά δίκτυα κάνουν ρεπορτάζ για τα έκτροπα στο Λαγανά Ζακύνθου. Τουριστικοί πράκτορες μιλούν για τους τουρίστες που βγαίνουν εκτός ελέγχου λόγω του άφθονου και φθηνού αλκοόλ.

Στο Λαγανά Ζακύνθου λειτουργούν πάνω από 100 μπαρ και δεκάδες κλαμπ. Το 50% των τουριστών είναι Βρετανοί και οι υπόλοιποι Σέρβοι, Πολωνοί, Σλοβάκοι και Σκανδιναβοί.

Τουριστικά πρακτορεία διαφημίζουν όλο το χειμώνα την ξέφρενη νυχτερινή ζωή στην περιοχή. Δίνουν μάλιστα και τιμοκατάλογο ειδικά για τα ποτά:

ΜΠΥΡΑ   1,5-2.50 ΕΥΡΩ
ΚΟΚΤΕΙΛ 2,5- 5,00 ΕΥΡΩ
ΣΦΗΝΑΚΙ  1.00 -2,50 ΕΥΡΩ
ΚΑΝΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΤΑ 5,00-15.00 ΕΥΡΩ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top