Δήμητρα Λιάνη: «Πούλησα την βίλα στην Εκάλη για μισό εκατομμύριο ευρώ και αναπνέω καλύτερα»

«Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα γιατί υπάρχει ένα βάρος στην εφορία το οποίο δεν είμαι σε θέση να πληρώσω»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η Δήμητρα Λιάνη.

Ανανεωμένη, έχοντας κάνει την αυτοκριτική και τα ξεκαθαρίσματα της, μίλησε για την ζωή της σήμερα, για τα λάθη στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και για την βίλα στην Εκάλη που πωλήθηκε στο ποσό των 581.000 ευρώ:

«Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα γιατί υπάρχει ένα βάρος στην εφορία το οποίο δεν είμαι σε θέση να πληρώσω, γιατί δεν έχω άλλους πόρους ζωής. Σήμερα νιώθω μια ανακούφιση. Το ένα σπίτι, το μικρότερο, πουλήθηκε 581.000. Τα άλλα δυο σπίτια είναι στην κυριότητα μου. Εγώ σήμερα νοικιάζω ένα σπίτι μεταξύ Καστριού και Πολιτείας. Αυτή η περιουσία πρέπει να εκποιηθεί για να ξεχρεώσω. Και όταν ξεχρεώσω, θα αναπνέω ακόμα καλύτερα».

ΔΕΝ ΚΑΝΩ LIFTING

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μεγαλώνουν ωραία και όχι με υπερβολές. Μου αρέσουν οι επεμβάσεις σε πολύ διακριτικό σημείο. Δεν κάνω εγχειρήσεις ή lifting αλλά κάνω botox. Νομίζω ότι βοηθά λιγάκι».

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ

«Έχω κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου. Εγκατέλειψα τις βαλίτσες με τα περιττά πράγματα και πρόσωπα. Κράτησα λιγότερους ανθρώπους που είναι γνήσιοι και δεν τους νοιάζει η διασημότητα. Κράτησα ανθρώπους που είναι λιγότεροι αλλά ποιοτικά καλύτεροι. Παίρνω και δίνω αγάπη».

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΕ

«Η σχέση μου με τον Ανδρέα ήταν αμφίδρομη. Έπαιρνα και έδινα πράγματα. Η σχέση αυτή με καθόρισε. Μετά τον Αντρέα έκανα πολλές λάθος επιλογές. Το ότι δεν μπόρεσα να φτιάξω την ζωή μου οφείλεται στο ότι έμεινα μόνη πάρα πολύ νέα, και ότι ήμουν πάρα πολύ κακομαθημένη από πλευράς αγάπης και φροντίδας. Ο Ανδρέας ήταν ένας άνδρας παλιάς κοπής».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν με ενοχλεί να κοιμηθώ σε ένα sleeping bag στην παραλία ή να φάω από μια λαδόκολλα. Με ενοχλεί ότι πας να κάνεις έναν λαό που ζούσε ποιοτικά καλά, χωρίς αξιοπρέπεια (…)Από τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση ψηφίστηκε και υπάρχει, σημαίνει πως αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι του λαού. Από τον Αλέξη Τσίπρα περίμενα περισσότερα πράγματα. Να έχει περισσότερα guts (…) Ο Τσίπρας νομίζω ότι έχει μελετήσει αρκετά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας όμως ήταν ένας. Δεν επαναλαμβάνεται και ούτε μιμείται».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top