Ρεσιτάλ...αισχροκέρδειας από περίπτερα στην Ακρόπολη- Απίστευτα κόλπα με το εμφιαλωμένο νερό!

Εκτός ψυγείου τα μικρά μπουκάλια για να αγοράζουν οι τουρίστες τα κρύα μεγάλα

Εκτός ψυγείου έχει περιπτεράς στην Ακρόπολη τα μικρά μπουκαλάκια νερού και πουλάει δροσερό νερό μόνο στα μπουκάλια του ενός λίτρου και μάλιστα στην τιμή των 2 ευρώ! Είναι, μάλιστα, ο ίδιος περιπτεράς που πριν από λίγα χρόνια είχε πληρώσει πρόστιμο, γιατί πουλούσε 3 ευρώ το νερό.

Φέτος κάνει κάτι πιο απλό. Τα μικρά μπουκαλάκια τα αφήνει και ...λιάζονται και έτσι οι τουρίστες αγοράζουν το μπουκάλι του ενός λίτρου, πληρώνοντας 2 ευρώ!

Όποιος έρθει στην Ακρόπολη και θελήσει να πιει νερό, αγοράζει από τα περίπτερα το μικρό μπουκαλάκι 50 λεπτά και το αυτό του ενός λίτρου 2 ευρώ. Βρήκαμε, όμως, ιδιώτη ο οποίος δεν βάζει τα μικρά μπουκαλάκια στο ψυγείο, με 40 βαθμούς κελσίου, για να αναγκάζει τους τουρίστες να αγοράζουν το μεγάλο μπουκάλι.

Ο ίδιος άνθρωπος, το 2014, πωλούσε το νερό 3 ευρώ και του είχε επιβάλλει, μάλιστα, πρόστιμο 2.000 ευρώ το υπουργείο Ανάπτυξης!

Το ψυγείο, όπως είδαμε, ήταν σχεδόν άδειο, είχε πολύ χώρο για να τοποθετηθούν μικρά μπουκαλάκια νερού, παρ΄ ολ΄ αυτά ήταν εκτός!

Γιατί οι τουρίστες αγοράζουν αγόγγυστα τη μεγάλη συσκευασία νερού; Γιατί στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, το νερό είναι πιο ακριβό.

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top