«Η Νανά Καραγιάννη ήταν πάνω από 24 ώρες νεκρή» - Η ιατροδικαστική εξέταση στο star.gr

Συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της δημοσιογράφου που "έσβησε" την Τρίτη

Ιατροδικαστική εξέταση Νανά Καραγιάννη

Η είδηση του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο και βύθισε στο πένθος συγγενείς, συνεργάτες και φίλους που την είχαν αγαπήσει πολύ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία πάλευε για σχεδόν μία 10ετία με τη νευρική ανορεξία και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε νοσοκομείο, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας. Ο πατέρας της είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της και ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ όλοι περίμεναν την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η σορός της Νανάς Καραγιάννη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που σημαίνει ότι η άτυχη δημοσιογράφος ήταν για περισσότερες από 24 ώρες νεκρή από τη στιγμή που την εντόπισαν οι αστυνομικοί.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η εξέταση έδειξε ότι τα ζωτικά όργανα της Νανάς είχαν συρρικνωθεί, ενώ δεν υπήρχαν πάνω της σημάδια από σύριγγες. Η ιατροδικαστής πήρε δείγματα DNA για ιστολογικές και τοξικολογικές, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της Νανάς λένε πως μάλλον η καρδιά της την πρόδωσε. 

Την Τρίτη, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, το διαδίκτυο γέμισε με μηνύματα, σχόλια και φωτογραφίες που αφορούσαν στον θάνατο της Νανάς, ενώ πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων έκανα αναφορά στην τραγική εξέλιξη. Συγκλονισμένοι φίλοι, συγγενείς, γείτονες και παλιοί συνεργάτες της δημοσιογράφου δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός και αποχαιρετούσαν ένας ένας με τον δικό του τρόπο το αδικοχαμένο κορίτσι. 

Δείτε επίσης:

On air έμαθε η Τατιάνα για τον θάνατο της πρώην συνεργάτιδάς της, Νανάς Καραγιάννη: "Δεν μου μίλαγε, μου είχε θυμώσει"

Συγκλονίζει το μήνυμα της φίλης της Νανάς Καραγιάννη: «Με κορόιδεψες πάλι... Δεν το πιστεύω ότι δεν θα σε ξαναδώ»

Σοκαρισμένοι ΟΛΟΙ στη γειτονιά της Νανάς Καραγιάννη-ΜΑΡΤΥΡΙΑ στο star.gr

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top