On air έμαθε η Τατιάνα για τον θάνατο της πρώην συνεργάτιδάς της, Νανάς Καραγιάννη: "Δεν μου μίλαγε, μου είχε θυμώσει"

Η παρουσιάστρια έκανε δύο προσπάθειες για να σώσει τη δημοσιογράφο

Την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα η Τατιάνα Στεφανίδου πληροφορήθηκε το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, η οποία όπως σας ενημερώσαμε πάλευε με την νευρική ανορεξία και βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Δακρυσμένη και με τρεμάμενη φωνή η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε για αυτό το κορίτσι που τόσο αγάπησε και που υπήρξε συνεργάτιδά της για πολλά χρόνια.

Μέσα σε δέκα λεπτά η παρουσιάστρια του «Ε», αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν κοιτώντας δακρυσμένη το video wall με τις φωτογραφίες της Νανάς.

«Είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες να νοσηλευτεί σε ένα ιδιωτικό κέντρο για μία εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως το είχαμε συζητήσει τότε. Είχε μπει στο ιατρικό κέντρο και είχαμε μεσολαβήσει εμείς για να πάει. Η νευρική ανορεξία είναι ψυχογενής νόσος. Η ίαση αυτής της νόσου έχει να κάνει με την ψυχή. Εκείνη είχε μία άρνηση όσον αφορά την ασθένειά της» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και πρόσθεσε:

«Την δεύτερη φορά που είχαμε βρεθεί είχα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να της εξηγήσω πως θα πρέπει να νοσηλευτεί στην Εντατική Μονάδα της Νευρικής ανορεξίας στο Αιγινήτειο. Υπάρχει εξειδίκευση στο συγκεκριμένο ψυχιατρείο και έχουν σωθεί πολλά κορίτσια. Εκείνη δεν ήθελε με τίποτα να πάει. Μόνο οι οικείοι της θα έπρεπε να υπογράψουν τον εγκλεισμό της. Δεν ήθελε είχε άρνηση. Αντιμετώπιζε το παθολογικό κομμάτι της ανορεξίας. Είχαμε χάσει την επικοινωνία με την Νανά και μου είχε θυμώσει».

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να κρύψει τη στενοχώρια της ανέφερε πως η Νανά ήταν ένα φρέσκο κορίτσι με μυαλό ξυράφι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ: Πέθανε η Νανά Καραγιάννη-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top