Σοκαρισμένοι ΟΛΟΙ στη γειτονιά της Νανάς Καραγιάννη-ΜΑΡΤΥΡΙΑ στο star.gr

«Η Νανά καθημερινά μας έδινε φαγητό-Ήταν μεγάλη ψυχή»!

Η Νανά καθημερινά μας έδινε φαγητό

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της Νανάς Καραγιάννη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, από την είδηση του θανάτου της.

Όπως σας έχει γράψει στο star.gr σε προηγούμενες αναρτήσεις, η δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή σήμερα στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη, από τον πατέρα της.

Η Νανά «πολεμούσε» εδώ και χρόνια με τη νευρική ανορεξία, και είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για αυτό.

Στο star.gr, μίλησε η Ιωάννα Μπεκίρη, γειτόνισσα και φίλη της αδικοχαμένης Νανάς. Τελευταία φορά την είδε την Κυριακή. Είχε επιστρέψει από τον Ωρωπό και ήταν χαρούμενη που είχε πάει για μπάνιο.

Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε στο star.gr η κυρία Μπεκίρη, «Καθημερινά μας έδινε φαγητό, ήταν μεγάλη ψυχή. Η Νανά ένιωθε συνέχεια κουρασμένη. Όποτε την ρωτούσα πώς είναι μου έλεγε χαμογελώντας: “Πώς να είμαι; Άρρωστη αλλά αντέχω”. Ήταν μεγάλη ψυχή, πολύ καλό πλάσμα. Πάλευε με την νευρική ανορεξία αλλά δεν τα κατάφερε. Σήμερα το πρωί είδα τους αστυνομικούς να ανεβαίνουν πάνω στον 3ο όροφο με ένα συγγενικό της πρόσωπο και τον κλειδαρά.

Άνοιξαν την πόρτα και την βρήκαν πάνω στο κρεβάτι της. Όλη τη Δευτέρα την αναζήτησα μέσω facebook αλλά δεν μου απάντησε. Είχα ανησυχήσει κι εγώ. Οι δικοί της τηλεφωνούσαν από την Κέρκυρα αλλά δεν την έβρισκαν. Γι’ αυτό ειδοποίησαν συγγενή της να πάει από το σπίτι με κλειδαρά και αστυνομία. Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το πιστέψω! Ας αναπαύσει ο θεός την ψυχούλα της».

 

Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Επιμέλεια: Μαρία Κυπραίου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top