Στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς η Ελλάδα! Ξετρελαμένοι Βρετανοί και Αμερικανοί

Στο φουλ οι μηχανές για μια ακόμα δυναμική σεζόν

Στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς η Ελλάδα

Το απέραντο γαλάζιο, ο ήλιος, τα γραφικά νησιά και η παραδοσιακή ενδοχώρα αποτελούν τα δυνατά χαρτιά της Ελλάδας που την κάνουν θελκτική και ακαταμάχητη για τους ξένους τουρίστες, οι οποίοι με την ψήφο εμπιστοσύνης τους την έχουν αναδείξει στον τέταρτο δημοφιλέστερο προορισμό για διακοπές στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων Protravel International στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.

Τα πρωτεία κατέχει η Ιταλία και ακολουθούν η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ισπανία, ο Καναδάς, το Εκουαδόρ, η Γερμανία, το Μεξικό και η Ισλανδία.

Μάλιστα η Protravel έχει εκδώσει και οδηγίες προς… ναυτιλομένους για πιο απολαυστικές διακοπές στη χώρα μας.

Προτείνει λοιπόν σε όσους επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά, δεκαήμερες διακοπές με διήμερη παραμονή στην Αθήνα για την απαραίτητη επίσκεψη στο Μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και την ξενάγηση στην πόλη.

Στα must της παραμονής των τουριστών στην Αθήνα είναι και μια επίσκεψη στο Σούνιο, ενώ μετά η Protravel προτείνει πενθήμερη διαμονή στην Οία της Σαντορίνης και φυσικά τρεις μέρες διαμονή στη Μύκονο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top