ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: «Ο αγγειοχειρουργός πέταξε γυμνό το πτώμα της Ντιάνας, εκτεθειμένο στα σκυλιά και στα ζώα»

Ξεσπά στο star.gr η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος-Τι δηλώνει για την αλλαγή της υπερασπιστικής του γραμμής / Πρώτη ανάρτηση: 01-06-2017 19:33

ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: «Ο αγγειοχειρουργός πέταξε γυμνό το πτώμα της Ντιάνας, εκτεθειμένο στα σκυλιά και στα ζώα»

Σε ένα θρίλερ μυστηρίου δίχως τέλος και με πολλές ανατροπές, εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης Ντιάνας από την Θεσσαλονίκη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η μεσίτρια και μάνα τριών παιδιών, φέρεται να δολοφονήθηκε από 38χρονο αγγειοχειρουργό του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου, με τον οποίο διατηρούσε επαφή μέσω Facebook.

Ανήμερα της εξαφάνισης της 36χρονης στις 26 Απριλίου, οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού στο νοσοκομείο, και έκτοτε η Ντιάνα δεν έδωσε ποτέ ξανά σημεία ζωής, ενώ το άψυχο κορμί της εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής, στις 4 Μαΐου.

Αν και αρχικά ο κατηγορούμενος γιατρός (ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Διαβατών) υποστήριξε πως δεν είχε καμία συμμετοχή στον θάνατό της προσπαθώντας να πείσει τις αρχές να διερευνήσουν και άλλα πρόσωπα από τον κύκλο της Ντιάνας, πλέον ισχυρίζεται πως εκείνος την «σκότωσε», υποστηρίζοντας πως έγινε ένα ιατρικό λάθος την ώρα της επέμβασης και η Ντιάνα απεβίωσε.

Το star.gr, επικοινώνησε με την Κυριακή Πακιρτζίδου, την δικηγόρο της οικογένειας της αδικοχαμένης Ντιάνας, η οποία ήταν «κόλαφος» για τον κατηγορούμενο και για την συμπεριφορά που επέδειξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ STAR.GR ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ του αγγειοχειρουργού! «Την σκότωσα, ήταν ιατρικό λάθος»

«ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΤΙΑΝΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!»

«Αρχικά στην ανακρίτρια είπε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή, ότι δεν τη συνάντησε ποτέ, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να την σκοτώσει και να την μεταφέρει μέσα στο νοσοκομείο και μετά να την φορτώσει στο αυτοκίνητο. Ότι το βάρος και η σωματική του διάπλαση είναι απαγορευτικές για τέτοιες κινήσεις, ότι θα τον είχε καταλάβει το νοσοκομείο, θα τον είχε δει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Εάν ήταν ιατρική αμέλεια, είναι ένας άνθρωπος πολύ ψύχραιμος με μεγάλη εμπειρία, θα είχε καλέσει συναδέλφους για βοήθεια και αρωγή. Είχε πει ότι είναι μια παγίδα, κάποιος που ήθελε να τον ενοχοποιήσει, και μάλιστα προέτρεπε την ανακρίτρια και τις αστυνομικές αρχές να ψάξουν τον σύζυγο, ο οποίος έλεγε ότι είναι ο μόνος που είχε κίνητρο να σκοτώσει την γυναίκα του» δήλωσε στο star.gr κα Πακιρτζίδου.

«ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ»

«Οι ενέργειες του δεν είναι ενέργειες ανθρώπου και γιατρού με ιατρική αμέλεια, με την έννοια πως όποιος γιατρός έρχεται αντιμέτωπος με την ιατρική αμέλεια δεν βρίσκεται το θύμα της ιατρικής αμέλειας 150 χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο, γυμνό, πεταμένο στα σκυλιά, στις μύγες και σε οποιοδήποτε άλλο ζώο υπάρχει μέσα στο δάσος. Ούτε ο γιατρός πλένει το αυτοκίνητο. Αυτές οι συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε αμελή συμπεριφορά. Ξεπερνούν την έννοια της ανθρώπινης φύσης και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την ιδιότητα και το λειτούργημα του γιατρού. Αυτό παραβιάζει τους κανόνες της λογικής. Αν δηλαδή κάθε φορά ένας γιατρός έρχεται αντιμέτωπος με μια ιατρική αμέλεια και έρχεται αντιμέτωπος με ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα, φορτώνει το πτώμα (αν επέλθει θάνατος) το απομακρύνει, πλένει το αυτοκίνητό του, ξεγυμνώνει το θύμα, και το πετά να το φάνε τα σκυλιά; Σε ποια χώρα και σε ποιο ποινικό σύστημα έχει καταγραφεί συμπεριφορά τέτοιου γιατρού σε οργανωμένο νοσοκομείο; Να μην καλεί βοήθεια, να μην κάνει καμία προσπάθεια, να μην κάνει διασωλήνωση, να μην δίνει μια ευκαιρία να ζήσει σε έναν τον άνθρωπο που παθαίνει κάτι από δήθεν αμελή συμπεριφορά».

«ΟΙ ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ-ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΑΡΜΑΚΩΝ»

Όπως μας εξήγησε η δικηγόρος της οικογένειας της Ντιάνας, οι σκληρυντικές ενέσεις που της έκανε ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, «δεν μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο από ιατρικό λάθος. Είναι μια εντελώς ακίνδυνη διαδικασία, δεν γίνεται με τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων. Στο πτώμα αυτής της γυναίκας, βρέθηκε κοκτέιλ φαρμάκων. Βρέθηκαν οπιούχα φάρμακα, ιδιαίτερα ισχυρά. Πολύ δυνατές ναρκωτικές ουσίες. Βρέθηκε Fedany , 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και βρέθηκε και προποφόλη. Κανένας αγγειοχειρουργός στον κόσμο δεν χορηγεί κοκτέιλ φαρμάκων για να κάνει σκληρυντικές ενέσεις».

Γι΄αυτό «ενήργησε ως δολοφόνος. Θέλησε να εξαφανίσει τα ίχνη της εγκληματικής του, εκ δόλου προερχόμενης, συμπεριφοράς. Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη».

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

«Αλλάζει υπερασπιστική τακτική όχι γιατί έκανε φίλο και σύμμαχο την αλήθεια, αλλά γιατί τα αποδεικτικά στοιχεία είναι πολλά, διασταυρωτικά και εξόχως ενοχοποιητικά. Γι΄αυτό αναγκάζεται να δώσει μια άλλη εκδοχή, η οποία βεβαίως καμία σχέση δεν έχει με την αλήθεια» τόνισε η κα Πακιρτζίδου.

«ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ»

«Όχι μονάχα την ξεγύμνωσε και την πέταξε στο δάσος, αλλά φρόντισε να εξαφανίσει κάθε ίχνος που θα μπορούσε να τον συνδέσει. Έστειλε μηνύματα 21:00 το βράδυ και την αναζητούσε λέγοντας “Ντιάνα γιατί δεν ήρθες;”. Προσπαθούσε να χτίσει άλλοθι, να χτίσει ανύπαρκτα περιστατικά. Περπατούσε με την δολοφονημένη γυναίκα στο αυτοκίνητο και τηλεφωνούσε στη φίλη του για να αποκτήσει τηλεφωνικό άλλοθι. Έλεγε ψέμματα στους αστυνομικούς ότι πήγε στο Πανόραμα στο σπίτι του και δεν βγήκε. Και το πιο βασικό είναι, ότι κάποιοι γιατροί που εφημέρευαν και είναι προϊστάμενοί του, ενώ ήταν απομακρυσμένος από την θέση εργασίας του, δεν τον αναζήτησαν. Αποτέλεσμα ήταν να περιφέρεται με το πτώμα μέσα στο Ιπποκράτειο μέσα σε ένα κάδο γενικής χρήσεως και μετά να κάνει “βόλτα” με το πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο» δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στο star.gr.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

«Εκκρεμεί η προσφυγή του στο συμβούλιο, θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία μάλλον, ενώ συνεχίζεται η έρευνα από ανακρίτρια και αστυνομία. Η υπόθεση ακόμα διερευνάται για την συμπεριφορά του, η οποία είναι πρωτοφανής για τα ιατρικά δεδομένα. Απορώ πως ο ιατρικός σύλλογος δεν έχει εκδώσει ακόμα ένα δελτίο τύπου. Εκτός αν θεωρούν ότι σε περίπτωση που έχουμε ιατρική αμέλεια είναι συνηθισμένο οι γιατροί να πανικοβάλλονται και να πετούν τα θύματα ιατρικής αμέλειας γυμνά στα δάση» κατέληξε η κα Πακιρτζίδου.

 

Της Χριστίνας Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

 

 

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελευταία Νέα
07.12.19 , 00:08 «Διαστημικός» Ράις: Ισοπέδωσε τους Ερυθρόλευκους κι έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟ
07.12.19 , 00:02 Μητσοτάκης: «Είδα έναν ηγέτη που είχε υποστεί διπλωματική ήττα»
06.12.19 , 23:57 Α.Τσίπρας: «Δεν ξεχνάμε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο»
06.12.19 , 23:51 Αναστηλώθηκε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα
06.12.19 , 23:50 Πού πήγε το μακρύ ξανθό σου μαλλί Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;
06.12.19 , 23:42 Όταν οι κουκουλοφόροι συνάντησαν νιόπαντρο ζευγάρι εν μέσω επεισοδίων
06.12.19 , 23:31 Κένυα: Τουλάχιστον 8 νεκροί από επίθεση ισλαμιστών σε λεωφορείο
06.12.19 , 23:25 Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών στο ΟΑΚΑ
06.12.19 , 23:11 Συναγερμός για βόμβα σε στρατιωτική βάση στη Φλόριντα
06.12.19 , 23:05 Φιλιά για Σαμαρά-Ποιμενίδη - Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!
06.12.19 , 22:59 Κρήτη: Τέσσερις σεισμικές δονήσεις μέσα σε 20 λεπτά
06.12.19 , 22:54 Πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση ο Ανδρέας Βαζαίος
06.12.19 , 22:44 Καλλιθέα: Εξαφανίστηκε 14χρονο κορίτσι
06.12.19 , 22:40 «Πόλεμος» με Navtex κοντά στο Καστελλόριζο
06.12.19 , 22:36 Πορεία Γρηγορόπουλου: Ένταση και δέκα προσαγωγές
03.12.19 , 00:34 GNTM 2019: Τέλος για την... εφτάψυχη διαγωνιζόμενη!
03.12.19 , 12:53 Τραγωδία Ίλιον: «Σήκωσα το κρεβάτι και βρήκα το παιδί μου σκασμένο»
04.12.19 , 00:46 GNTM: Και η καλύτερη φωτογραφία πάει στην....
03.12.19 , 10:13 Trailer Τρίτης: Καζαριάν, Περράκη, Ασημάκη «εισβάλλουν» στο GNTM
05.12.19 , 12:12 Ελευθερία από GNTM: Ανέβασε φωτογραφία με εσώρουχα και χωρίς γυαλιά!
04.12.19 , 14:33 Επιχειρηματίας ο σύντροφος της Κάτιας από το GNTM!
04.12.19 , 00:49 GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για… δεύτερη φορά!
06.12.19 , 16:42 GNTM -Άννα Μαρία: Το περίεργο Story που έβαλε -Το κατέβασε μετά από λίγο
03.12.19 , 15:03 GNTM: Απόψε τα κορίτσια φωτογραφίζονται με παρτενέρ τις... μαμάδες τους!
04.12.19 , 00:56 GNTM - Trailer Δευτέρας: Τα κορίτσια κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό spot
04.12.19 , 14:09 Δολοφονία δασκάλου: Τα μηνύματα που του έστειλε η σύζυγός του λίγο πεθάνει
04.12.19 , 11:41 Πληρωμές πριν τα Χριστούγεννα: Πότε θα καταβληθούν ΚΕΑ και επιδόματα
04.12.19 , 09:48 Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ
05.12.19 , 15:30 Ίλιον: Το τελευταίο «αντίο» στο 2,5 ετών αγγελούδι
04.12.19 , 15:08 Ντρίο: Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο πρώην της έχει σχέση με την Ιωαννίδου!
Back to Top