ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ του αγγειοχειρουργού! «Την σκότωσα, ήταν ιατρικό λάθος»

Τι λέει στο star.gr η δικηγόρος του - Πρώτη ανάρτηση: 01-06-2017 09:38

«Την σκότωσα, ήταν ιατρικό λάθος»

Λύγισε τελικά ο 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ομολόγησε ότι σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών, αποδίδοντας το θάνατό της σε ιατρικό λάθος.

Μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσε σκληρή στάση και να αρνούνταν πεισματικά ότι είχε δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν την συνάντησε καν τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν, όμως  όπως είπε στο star.gr η δικηγόρος του Βασιλική Μαρινάκη, υπό την πίεση τόσο της ίδιας, όσο και του οικογενειακού του περιβάλλοντος ζήτησε να καταθέσει συμπληρωματικά και να πει τελικά όλη την αλήθεια.

«Μετά από μέρες, αφού ηρέμησε και ξεπέρασε το φόβο και τον πανικό του αποφάσισε να πει την αλήθεια. Εμένα προσωπικά μου είπε ότι έγινε ένα ιατρικό λάθος την ώρα της επέμβασης στην 36χρονη και απεβίωσε», είπε η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού.

Όπως τόνισε η κυρία Μαρινάκη ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί πότε θα γίνει η συμπληρωματική κατάθεση, όμως ο 38χρονος γιατρός πλέον είναι πιο ήρεμος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

«Τώρα που ομολόγησε είναι ανακουφισμένος, αλλά είναι συντετριμμένος για το χαμό της γυναίκας. Σαφώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια της 36χρονης είναι χειρότερη γιατί χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, αλλά και ο ίδιος είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», τόνισε η κυρία Μαρινάκη.

Σημείωσε τέλος ότι θα εξεταστεί η τοξικολογική εξέταση που έγινε στη σορό της γυναίκας, καθώς όπως ισχυρίζεται ο αγγειοχειρουργός δεν έδωσε υπερβολική δόση φαρμάκου στην 36χρονη, αλλά ο οργανισμός της αντέδρασε αρνητικά στην προβλεπόμενη δόση που χορηγούν όλοι οι γιατροί σε ανάλογες επεμβάσεις.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top