ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας – «Εγώ την ΣΚΟΤΩΣΑ»

Φέρεται να ομολόγησε ο αγγειοχειρουργός που έλεγε ότι δεν... είχε δει το θύμα!

36χρονη αγγειοχειρουργός μεσίτρια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από 38χρονο αγγειοχειρουργό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Μπορεί μέχρι τώρα ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών να αρνιόταν ότι δολοφόνησε την μεσίτρια που βρέθηκε νεκρή σε ρέμα στη Χαλκιδική, ωστόσο φέρεται να άλλαξε στάση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός πρόκειται να καταθέσει συμπληρωματικά και να ομολογήσει  πως ευθύνεται για τον θάνατο της 36χρονης και ότι ο θάνατος της προήλθε έπειτα από δικό του ιατρικό λάθος που συνέβη κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια νέα μαρτυρία καίει τον κατηγορούμενο. Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, γιατρός του νοσοκομείου έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι την ημέρα της δολοφονίας της άτυχης μητέρας είδε τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου, σπρώχνοντας ένα καρότσι – καλάθι μέσα στα οποία τοποθετούν οι καθαρίστριες τα άπλυτα. Του έκανε μάλιστα τεράστια εντύπωση η εικόνα αυτή, όμως πριν προλάβει να τον ρωτήσει οτιδήποτε ο κατηγορούμενος αγγειοχειρουργός είχε εξαφανιστεί.

Αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον 38χρονο γιατρό να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με την 36χρονη  μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία, η οποία ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου και εντοπίστηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής στις 4 Μαΐου. 

Ο 38χρονος δεν αποδέχεται ότι είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη, παρά μόνο κοινωνική. Οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού στις 26 Απριλίου για μια μικροεπέμβαση, με τον κατηγορούμενο να ισχυρίζεται αρχικά πως δεν είδε το θύμα εκείνη την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της 36χρονης εντοπίστηκε εκτός από την προποφόλη και δεύτερη ουσία, ένα οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, το fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40 – 50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Όπως είπε μάλιστα ο δικηγόρος, το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς για τις σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο δεν χρειάζεται αυτό το κοκτέιλ φαρμάκων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top