Ήταν ΟΛΟΙ εκεί για το ΑΝΤΙΟ στον Κ. Μητσοτάκη- Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον μεγάλο ηγέτη

Η συγκίνησή τους ήταν εμφανής- Πρώτη Ανάρτηση 31-05-2017 12:57

Μαζί με τους χιλιάδες απλούς πολίτες που σήμερα, Τετάρτη, αποχαιρέτησαν τον μεγάλο ηγέτη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, βρέθηκαν κι άνθρωποι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και τον πολιτικό κόσμο.

Από τη Μητρόπολη Αθηνών δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πολύ γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η κα. Μαριέττα Γιαννάκου, που τίμησε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος και ο Μανώλης Κονταρός, στενός φίλος της κας Μπακογιάννη και της οικογένειάς της.

«Η Ελλάδα αποχαιρετά τον ηγέτη της αλήθειας και η Κρήτη τον δικό της άνθρωπο» είπε ο πασίγνωστος Κρητικός μουσικός, όπως θα δείτε στο βίντεο.

«Ένας άξιος πολιτικός που το φυσικό του ύψος ανταποκρινόταν πλήρως στο ηθικό του ύψος. Αισθάνομαι συγκίνηση και τιμή, καθώς τα πρώτα μου βήματα στη Νέα Δημοκρατία τα έκανα το 1985, υπό την προεδρία του. Είναι πολιτικός μας πατέρας κι η απώλεια του θα αντισταθμιστεί με την παρουσία του Κυριάκου» είπε στο star.gr η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Αναστασία Σακαρέλλη, που βρέθηκε κι εκείνη στη Μητρόπολη της Αθήνας, να αποχαιρετήσει τον «πολιτικό της πατέρα», όπως τον χαρακτήρισε.

O Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Σημίτης

Ο Γιάννης Σαραντάκος

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Η Σοφία Βούλτεψη

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η Βασιλική Θάνου

Η Άντζελα Γκερέκου

O Γιώργος Καμίνης

Ο Βασίλης Κικίλιας

Ο Βασίλης Λεβέντης

Παρόντες στη Μητρόπολη ήταν, μεταξύ άλλων, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Πάνος Καμμένος, ο Νίκος Αναστασιάδης, η Βασιλική Θάνου, η Σοφία Βούλτεψη, η Ράνια Τζίμα, η Άντζελα Γκερέκου, η Όλγα Γεροβασίλη, η Έλενα Ράπτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, o Βασίλης Κικίλιας, o Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νίκος Βούτσης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, o Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Γιάννης Σαραντάκος, o Κώστας Σημίτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η Ράνια Τζίμα

Η Έλενα Ράπτη

Ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Αντώνης Σαμαράς

Ο Γιάννης Δραγασάκης

O Δημήτρης Κουτσούμπας

O Νίκος Αναστασιάδης

Η Όλγα Γεροβασίλη

O Νίκος Βούτσης

O Σταύρος Θεοδωράκης

O Πάνος Σκουρλέτης

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Ο Νίκος Δένδιας

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ο Πάνος Καμμένος

 

Ρεπορτάζ: Σοφία Γαλάνη, Μαρία Κυπραίου

Επιμέλεια: Μαρία Ανδρικάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top