ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και στη Θεσσαλονίκη από 3 ΠΟΡΕΙΕΣ: Μπογιές, συνθήματα και βανδαλισμοί στο κέντρο της πόλης

Οι διαδηλωτές αποχώρησαν και οι δρόμοι άνοιξαν

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε η πορεία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα μέτρα που φέρνει το συμπληρωματικό μνημόνιο, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr.

Ίδιο το έργο και στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν 3 προγραμματισμένες διαδηλώσεις, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας ενάντια στα νέα μέτρα που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται αύριο, Πέμπτη, στη Βουλή. Οι πορείες ήταν του ΠΑΜΕ στο Άγαλμα Βενιζέλου, της ΟΚΔΕ και των μισθωτών εκπαιδευτικών στη συμβολή Εγνατίας και Αγίας Σοφίας και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου μπροστά στο ΕΚΘ. Επιπλέον, τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα.

 

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης, μπροστά από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στο οποίο κατέληξαν και οι 3 πορείες.

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην οδό Τσιμισκή έγινε στόχος των αντιεξουσιαστών. Άγνωστοι βγήκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του Επιμελητηρίου, γράφοντας επίσης συνθήματα και προκαλώντας φθορές σε διπλανό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Νωρίτερα, έγραψαν άλλα συνθήματα στην οδό Τσιμισκή με σπρέι κι έσπασαν τζάμια πολυκατοικίας.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης είχαν κλείσει εξαιτίας των διαδηλώσεων, άνοιξαν, όμως, σταδιακά, καθώς οι πορείες ολοκληρώθηκαν και οι διαδηλωτές αποχώρησαν σιγά σιγά. Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top