Νέοι, ωραίοι και…. ΔΙΔΥΜΟΙ! Γιάννης Μπουτάρης και Ζωζώ Σαπουντζάκη καβαλάνε βεσπάκι! (ΦΩΤΟ)

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Νέοι, ωραίοι και…. ΔΙΔΥΜΟΙ! Γιάννης Μπουτάρης και Ζωζώ Σαπουντζάκη καβαλάνε βεσπάκι!  (ΦΩΤΟ)

Η βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουτζάκη και ο δήμαρχος της...  παγωμένης αλατιέρας Γιάννης Μπουτάρης καβάλησαν μια βέσπα και έδωσαν κοινή συνέντευξη στο BHMAgazino, μιλώντας για την πόλη που αγαπούν και την ηλικία της ψυχής! 

Ο κύριος Μπουτάρης αποθεώνει την γνωστή ηθοποιό-τραγουδίστρια και χορεύτρια! Δηλώνει φανατικός θαυμαστής της και ξεκαθαρίζει ότι αυτός και η Ζωζώ θα είναι νέοι μέχρι να πεθάνουν! 

«Η ηλικία δεν είναι η βιολογική, είναι η ηλικία που αισθάνεσαι να έχει η ψυχή σου… Ο κόσμος δεν είναι μόνο οι νέοι. Κόσμος είναι οι άνθρωποι όλων των ηλικιών. Ώσπου να πεθάνουμε, η Ζωζώ κι εγώ θα είμαστε νέοι», λέει ο κύριος Μπουτάρης.

«Τα χρόνια δεν είναι αριθμοί που τους μετράμε. Άλλωστε, δεν κάνω την μπέμπα. Βγάζω από μέσα μου αυτό που αισθάνομαι, την αλήθεια μου. Είναι, φαντάζομαι, ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος μού δείχνει αυτή τη στιγμή την αγάπη του περισσότερο από κάθε άλλη φορά - και ειδικά οι νέοι» υποστηρίζει η κυρία Σαπουτζάκη, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τον δήμαρχο, ενώ περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό με εκείνον από το παρελθόν.

«Πριν από αρκετά χρόνια ταξίδευα στη Θεσσαλονίκη - τότε στις πτήσεις αυτές προσέφεραν φαγητό - και ζήτησα να πιω το κρασί του Μπουτάρη. Γυρίζοντας το κεφάλι μου τον βλέπω να κάθεται στην ίδια ευθεία με μένα, από την άλλη πλευρά. Αιφνιδιάστηκα, πήγα να του πιάσω το χέρι, αλλά ντράπηκα. Οπως κοίταζε ίσια μπροστά του, έδειχνε βαθιά λυπημένος. Θυμήθηκα ότι ήταν η εποχή που είχε χάσει τη γυναίκα του», εξομολογείται η καλλιτέχνης.

«Ο Γιάννης έκανε την Θεσσαλονίκη να λάμπει και πάλι! Παρακαλώ τον Θεό να τον έχει καλά και να τον βλέπω όσο γίνεται πιο συχνά γιατί μου δίνει κέφι, αισιοδοξία. Και είναι αυτό το κέφι, γιατί το έχω κι εγώ, που μας φέρνει κοντά», συνεχίζει η κυρία Σαπουτζάκη. Άλλωστε όπως λέει έχουν και το ίδιο ζώδιο....  είναι ΔΙΔΥΜΟΙ και για όσους ξέρουν οι ΔΙΔΥΜΟΙ δεν μεγαλώνουν ποτέ, μένουν πάντα παιδιά!  

Γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου ο κύριος Μπουτάρης και η κυρία Σαπουτζάκη, θα σχολίαζε η Λίτσα Πατέρα!

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο κύριος Μπουτάρης υποστηρίζει πως «ο δήμαρχος ουσιαστικά δεν κάνει τίποτε, υπάρχει για να ανοίγει τις πόρτες και τα παράθυρα και να κάνουν οι άλλοι ό,τι χρειάζεται να γίνει. Ο δήμαρχος υπάρχει για να εμπνέει τους άλλους. Οπως επίσης για να ελέγχει αν λειτουργούν σωστά όλα αυτά που είναι ο δήμος, η καθημερινότητα δηλαδή, τα σχολεία, οι κοινωνικές υπηρεσίες, τα σκουπίδια».

Σε άλλο σημείο ο δήμαρχος περιγράφει τα τελευταία λόγια που του έλεγε η γυναίκα του Αθηνά πριν πεθάνει. «Όταν μεγάλωσαν οι γιοι μου και μπήκαν στη δουλειά, μου είπε η γυναίκα μου, η μακαρίτισσα Αθηνά: "Πρόσεξε, τρία κοκόρια δεν χωράνε κάτω από το ίδιο καπέλο. ΑΣΕ τα παιδιά να αναλάβουν την επιχείρηση, εσύ μπορείς να βρεις να κάνεις κάτι άλλο". Ανακατεύτηκα με τον δήμο, χωρίς να έχω κατά νου να γίνω δήμαρχος… Είπα μέσα μου: "Αγαπάω την πόλη μου, όλα τα άλλα τα αφήνω πίσω μου, όση ζωντάνια διαθέτω θα την ξοδέψω για τον δήμο μου". Η γυναίκα μου ήταν τότε στα τελευταία της, θυμάμαι ότι μου έδωσε 50.000 ως χαρτζιλίκι για την προεκλογική εκστρατεία και μου είπε: "Αν εκλεγείς δήμαρχος, θα σε κοιτάω από πάνω"».

Ενώ η Ζωζώ θυμάται εικόνες που την συγκίνησαν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό του κόσμου όταν βγήκα στο Ηρώδειο. Ο Κραουνάκης είχε ξεκινήσει την εισαγωγή του τραγουδιού που θα έλεγα και γυρίζοντας απότομα προς το κοινό ακούω τις φωνές του κόσμου που είχε σηκωθεί όρθιος στις κερκίδες και δεν έλεγε να σταματήσει: "Είσαι θεά, Ζωζώ, είσαι θεά". Συγκινήθηκα πάρα πολύ, μου ήρθε να κλάψω, αλλά με συνέφερε η φωνή του Κραουνάκη: "Eμπα, Ζωζώ". Κάτι αντίστοιχο θυμάμαι πως γινόταν λίγα χρόνια αργότερα στο Badminton όταν έλεγα το "Ακόμη ένα ποτηράκι". Καθώς με σήκωνε το μπαλέτο στα χέρια και ύψωνα το πόδι μου ως επάνω, στην πλατεία γινόταν χαμός».

Κλείνοντας, τόσο η κυρία Σαπουτζάκη όσο και ο κύριος Μπουτάρης υποκλίθηκαν στην όμορφη Θεσσαλονίκη, που τους δίνει όπως λένε ζωή! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top