Εικόνα «βομβαρδισμού» στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Εναέρια πλάνα και φωτο

Από θαύμα γλίτωσαν οι ένοικοι του σπιτιού το οποίο… διαπέρασε το τρένο

Από θαύμα γλίτωσαν οι ένοικοι του σπιτιού το οποίο… διαπέρασε η αμαξοστοιχία Intercity 58 χθες το βράδυ, αλλά και κάτοικοι γειτονικών σπιτιών, μετά τον εκτροχιασμό της που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα.   

  

Τον χάρο με τα μάτια τους  είδαν τα  δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, ένοικοι του σπιτιού στο οποίο έπεσαν τα δύο βαγόνια της αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε αυτό. Ο ένας εκ των δύο διασωθέντων δήλωνε λίγο αργότερα ότι τρομοκρατήθηκε κατά την πρόσκρουση στο σπίτι και από το φόβο του πήδηξε στον εξωτερικό χώρο!       

Τρομοκρατημένος σε δηλώσεις του και ο αυτόπτης μάρτυρας, ο Γιώργος Μυλωνάς, κάτοικος της περιοχής του 'Αδενδρου, ο οποίος καθόταν στην αυλή του σπιτιού του, την ώρα που το τρένο του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε.

Τα εναέρια πλάνα και οι φωτογραφίες από drone σήμερα το πρωί που δημοσιεύει  το τοπικό site emvolos.gr δείχνουν  μία εικόνα βομβαρδισμένης περιοχής στο σημείο του εκτροχιασμού, καθώς οι γραμμές διέρχονται στο Άδενδρο σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια.

Στο σημείο που σημειώθηκε το συμβάν η κυκλοφορία γίνεται από μονή γραμμή ενώ κανονικά κυκλοφορούν τα υπόλοιπα τραίνα στον Άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top