Ο "καλός" και ο "κακός" συνταξιούχος Part 2! "Τσίπρα, είσαι μάγκας" - ΒΙΝΤΕΟ

Έσταξε φαρμάκι για Τσοχατζόπουλο-Παπαγεωργόπουλο

Μεγάλο... γκελ στους συνταξιούχους κάνει, όπως φαίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας, παρά τις μειώσεις στις συντάξεις που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές! Αυτό φάνηκε στη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο κέντρο υγείας Ευόσμου, όπου δύο συνταξιούχοι -ο "καλός" και ο "κακός" (παραπέμποντας στο ρόλο του κακού και του καλού αστυνομικού)-προσέγγισαν τον κύριο Τσίπρα. 

Κατά την άφιξη του, τον πρωθυπουργό, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr προσέγγισε ένας συνταξιούχος καρκινοπαθής, ο οποίος του εξέφρασε την απορία πως θα ζήσει με τα 652 ευρώ που παίρνει το μήνα! «Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ. Αν πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και την εφορία πώς θα ζήσω κύριε πρωθυπουργέ», διερωτήθηκε.

Την ώρα της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα από το κέντρο υγείας Ευόσμου, με προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ένας άλλος συνταξιούχος τον σταμάτησε, σφίγγοντας του το χέρι και του είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα έπρεπε να κλείσει κι άλλους φυλακή.

«Είναι μάγκας (σσ ο Τσίπρας)!Έκλεισε στη φυλακή μόνο τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαγεωργόπουλο! Έπρεπε να κλείσει στη φυλακή όλους τους προηγούμενους», είπε με σθένος ο συνταξιούχος, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος δεν σταμάτησε να χαμογελά. 

Στη συνέχεια, ο συνταξιούχος παρακάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει κάτι για την γενοκτονία των ποντίων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top