ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μαρτυρίες για τον… «τυφλό» της Δάφνης: «Οδηγούσε μηχανάκι», λένε γείτονες

Απολογείται σήμερα στον εισαγγελέα

Ο "τυφλός" της Δάφνης οδηγούσε μηχανάκι

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα για τρίτη φορά ο… «τυφλός» βιαστής της Δάφνης που κατηγορείται ότι επί 24 ώρες κρατούσε όμηρο και βίαζε την 20χρονη που τον βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού του. Την ίδια ώρα πυκνώνουν οι μαρτυρίες γειτόνων του, ότι ο… τυφλός βρήκε το φως του και μάλιστα οδηγούσε και μηχανάκι.

Μπορεί ο 52χρονος να είχε γνωματεύσεις από δύο μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής ότι έχει 95% τύφλωση και στα δύο μάτια, όμως οι άνθρωποι που τον έβλεπαν καθημερινά στη γειτονιά της Δάφνης λένε τώρα ότι έμαθαν ότι είναι τυφλός από… την τηλεόραση.

Όπως αποκαλύπτουν, τον έβλεπαν πολύ συχνά να μετακινείται με ένα λευκό παπάκι και κάνουν λόγο για έναν περίεργο άνθρωπο που έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αναφέρουν μάλιστα ότι παρίστανε τον χάκερ και ότι γνώριζε τα πάντα για τους υπολογιστές.

Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες του 52χρονου, στο παρελθόν διατηρούσε και κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τίποτα στη συμπεριφορά του και στον τρόπο που κινούνταν δεν έδειχνε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Όλοι τέλος μιλούν για έναν στριφνό άνθρωπο που δεν μίλαγε σε κανέναν, αρκετά περίεργο και μοναχικό, ο οποίος τσακωνόταν πάρα πολύ συχνά με την πρώην σύντροφό του.

Εκείνος πάλι επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα κακό και όλα έγιναν με την συγκατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας.

Δεν δίστασε μάλιστα στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς να ισχυριστεί ότι εκείνη ήταν που του πρότεινε να του κάνει σεξουαλικές χάρες, ώστε να παίρνει περισσότερα χρήματα.

Τόλμησε δε, χωρίς ντροπή και ίχνος μετάνοιας να πει ότι το έχει ξανακάνει και σε άλλη κοπέλα, εξιστορώντας και λεπτομέρειες από τα τέρατα που έκανε στην κοπέλα για να ικανοποιήσει τη σεξουαλική διαστροφή του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top