Διημερίδα Ιατρικού τουρισμού στο Σικάγο

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Σχεδόν 1,25 εκατομμύρια Αμερικανοί αναζητούν ιατρικές υπηρεσίες σε χώρες εκτός ΗΠΑ ενώ ο παγκόσμιος τζίρος για τον τουρισμό υγείας φτάνει και τα 100 δις ευρώ το χρόνο.

Η Ελλάδα διεκδικεί μερίδιο στο κομμάτι του ιατρικού τουρισμού και στο πλαίσιο έγινε με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας διημερίδα ενημέρωσης των ομογενών στο Σικάγο. Εκεί ήταν η απεσταλμένη του σταρ Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Συναντήσαμε τη Βουλα Λιτσογιαννη στη διημερίδα του ιατρικού συλλόγου της Αθήνας για τον ιατρικό τουρισμό στο Σικάγο και μοιράστηκε μαζί η χαρά της που κατάφερε μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει δυο υπέροχα αγοράκια, με τη βοήθεια Έλληνα γιατρού στην Αθήνα.

1,25 εκατομμύρια Αμερικανοί αναζητούν ιατρικές υπηρεσίες στο εξωτερικό ενώ η Κόστα Ρίκα προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 400.000 Αμερικάνους και Καναδούς.

Μέσα από την εκστρατεία του ΙΣΑ σε πόλεις του εξωτερικού οπού ζουν Έλληνες ομογενείς, στόχος είναι επίσης να χτιστεί μια γέφυρα επικοινωνίας και επιστήμης μεταξύ των γιατρών ώστε ξένοι επιστήμονες να έρχονται για εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top