Τι…ψυχή! «Είχαμε σχέση με τη φοιτήτρια! Ήταν φετίχ της το δέσιμο» - ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο τυφλός της Δάφνης

Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 53χρονος που σόκαρε το Πανελλήνιο- Πρώτη Ανάρτηση 05-05-2017 18:27

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ εμφανίστηκε ο 53χρονος τυφλός που κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε βάναυσα επί ώρες μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε πάει στο διαμέρισμα του στη Δάφνη για να εργαστεί, μετά από αγγελία που είχε βάλει ο κατηγορούμενος, ζητώντας βοήθεια στο σπίτι.  

Ο 53χρονος οδηγήθηκε από αστυνομικούς στον εισαγγελέα, το μεσημέρι της Παρασκευής, με βαρύτατες κατηγορίες για την αρπαγή και τον απίστευτο βασανισμό της 22χρονης φοιτήτριας, την οποία κρατούσε όμηρο σε υπόγειο διαμέρισμα. Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε δίωξη για: αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμό κατ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα), επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε ήταν δεμένη και φιμωμένη από τους αστυνομικούς, ενώ μέσα στο διαμέρισμα του 53χρονου βρέθηκαν δεκάδες ερωτικά εξαρτήματα. 

"ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ - ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΝΩ"

«Αυτό ήταν το φετίχ της»,  είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη, βγαίνοντας από την εισαγγελία. 

Νωρίτερα, είχε ισχυριστεί ότι είχε σχέση με την κοπέλα και επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του. 

«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά, είμαι 95% τυφλός. Είχα σχέση με την κοπέλα», φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους.

O 52χρονος, όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενημερώθηκε ότι μπορεί να διορίσει δικηγόρο αργότερα, καθώς στην εισαγγελία σήμερα, Παρασκευή, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. 

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες του εφιάλτη που έζησε η κοπέλα και βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Ο δράστης φέρεται να νάρκωσε με αιθέρα και στη συνέχεια να βίαζε επί ώρες την νεαρή φοιτήτρια, η οποία παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στις κοινωνικές δομές του Δήμου (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες).

Μιλώντας στο star.gr, ο Παναγιώτης Φωτόπουλος, ο οποίος νοίκιαζε το διαμέρισμα μαζί με την σύζυγό του Κυριακή Καρμάτη στον 53χρονο, περιέγραψε τις σκηνές θρίλερ που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι, με την αστυνομία να χτυπά την πόρτα με βαριοπούλα και κανείς να μην γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι μας να πάμε στη Δάφνη για να πάρουμε το ενοίκιο από μια 84χρονη γυναίκα που μένει στην πολυκατοικία, η οποία δεν βάζει το ενοίκιο στην τράπεζα, αλλά πηγαίνουμε και το παίρνουμε εμείς. Μένει 35 χρόνια εκεί, την έχουμε σαν μαμά μας. Δεν πήγαμε να πάρουμε το ενοίκιο από τον 53χρονο, γιατί εκείνος το έβαζε στην τράπεζα. Aλλά παρκάραμε το αυτοκίνητο δίπλα στο ημιυπόγειο ακριβώς εκεί όπου μένει ο δράστης. Εκείνη την στιγμή που παρκάραμε και βγαίναμε από το αυτοκίνητο μας, βλέπουμε τρία άτομα να είναι έξω από την πόρτα και ένας εξ΄αυτών να βαρά με βαριοπούλα την πόρτα. “Πω πω λέμε τι γίνεται!”.  Λέει η γυναίκα μου στους αστυνομικούς “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς εκεί;” , της απάντησαν “φύγετε από εδώ, ποια είστε εσείς;”.Λέει η γυναίκα μου “εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού” και μας ρώτησαν αν έχουμε το κλειδί του σπιτιού, λέγοντας μας πως είναι από την αστυνομία. Οι άνθρωποι ήταν σε ετοιμότητα πριν μπουν στο διαμέρισμα  και έβγαλαν το περίστροφο, γιατί δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν. Μας ήρθε ένα μεγάλο σοκ. Να βαράνε με την βαριοπούλα, να καταστρέφεται η πόρτα και να μην ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα.  Μετά έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα, ενώ η αστυνομία τηλεφώνησε στο 166 και ήρθε».

Η ΚΟΠΕΛΑ ΦΩΝΑΖΕ «ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ»

Μιλώντας στο star.gr, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος περιέγραψε την συγκλονιστική στιγμή που οι διασώστες έβγαλαν την κοπέλα από το διαμέρισμα της φρίκης: «Έβγαλαν την κοπέλα με το καροτσάκι και τυλιγμένη με ένα σεντόνι. Εμείς ήμασταν μακριά δεν μας άφηναν να δούμε τίποτα. Η κοπέλα “φώναζε τα πόδια μου”. Έβγαλαν και αυτόν στη συνέχεια, και τον έβαλαν με τις χειροπέδες στο περιπολικό».

ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ

Όπως μας εξήγησε ο κος Φωτόπουλος, με τον 53χρονο δεν είχαν πολλά πολλά: «Έμενε στο σπίτι περίπου 2,5 χρόνια. Μας έβαζε το νοίκι στην τράπεζα, και κάποια στιγμή είχαμε μια προστριβή γιατί ήθελε να κάνει επιδότηση ενοικίου, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε αλλά στο τέλος την κάναμε. Έπαιρνε επίδομα από την πρόνοια. Δεν ξέρω πόσο τυφλός ήταν, πάντως αυτός έλεγε ότι βλέπει θολά».

Πώς ήταν όμως ο χαρακτήρας του 53χρονου;

«Ήταν αυταρχικός και λίγο δύστροπος άνθρωπος. Πιο παλιά είχε παρεξηγηθεί με την γυναίκα μου, είχε μια λογομαχία, και πήγε να μπει μέσα και δεν την άφηνε, τότε είχε καλέσει η γυναίκα μου την αστυνομία και μετά από αυτό όλα πήγαιναν καλά», πρόσθεσε. 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ-ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν έκρυψε πως «στεναχωρηθήκαμε πολύ για το κοριτσάκι. Νοσηλεύεται στο Τζάνειο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά είναι σοκαρισμένη και δεν μας επέτρεψαν να την επισκεφτούμε πριν περάσουν μερικές ημέρες. Παιδιά δεν έχουμε, αλλά το βλέπουμε λες και ήταν δικό μας παιδί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top