«Τα πόδια μου» ΟΥΡΛΙΑΖΕ στους διασώστες η φοιτήτρια που την βίαζε επί ώρες ο 53χρονος ΤΥΦΛΟΣ και το έδειχνε live στο Facebook

Τι λέει στο star.gr ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος-Σκηνές φρίκης που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους-Πρώτη ανάρτηση:05-05-2017 14:34

«Τα πόδια μου» ΟΥΡΛΙΑΖΕ στους διασώστες η φοιτήτρια που την βίαζε επί ώρες ο 53χρονος ΤΥΦΛΟΣ και το έδειχνε live στο Facebook

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους τις σκηνές φρίκης που διαδραματίστηκαν σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, όπου όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, μια 22χρονη φοιτήτρια, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, στα χέρια ενός 53χρονου άνδρα με πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι σοκαριστικές, καθώς ο δράστης φέρεται να νάρκωσε με αιθέρα και στη συνέχεια να βίαζε επί ώρες την νεαρή φοιτήτρια, η οποία παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στις κοινωνικές δομές του Δήμου (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες).

Η νεαρή κοπέλα είχε απαντήσει σε αγγελία που είχε βάλει ο 53χρονος για βοήθεια στο σπίτι, και έτσι βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Όπως σας έχουμε ήδη μεταδώσει, η 22χρονη εργάστηκε κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη, ωστόσο την Τετάρτη όλα άλλαξαν. Ο 53χρονος, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έβλεπε καλά, δεν χρειαζόταν στ’ αλήθεια την βοήθεια της, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, ήθελε να βγάλει πάνω της τις αρρωστημένες και φρικαλέες ορέξεις του, δίχως έλεος.

Η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, έπαψε να δίνει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά την Πέμπτη, προκαλώντας  την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί  όταν έφθασαν στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, ο 53χρονος τους άνοιξε, τους είπε ότι η κοπέλα που αναζητούν δεν είναι εκεί. Την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν μία γυναικεία φωνή και λίγο μετά απελευθέρωσαν την 22χρονη και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.  Η 22χρονη κοπέλα ήταν δεμένη και φιμωμένη, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες ερωτικά εξαρτήματα. 

Μιλώντας στο star.gr, ο Παναγιώτης Φωτόπουλος, ο οποίος νοίκιαζε το διαμέρισμα μαζί με την σύζυγό του Κυριακή Καρμάτη στον 53χρονο, περιέγραψε τις σκηνές θρίλερ που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι, με την αστυνομία να χτυπά την πόρτα με βαριοπούλα και κανείς να μην γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού:

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι μας να πάμε στη Δάφνη για να πάρουμε το ενοίκιο από μια 84χρονη γυναίκα που μένει στην πολυκατοικία, η οποία δεν βάζει το ενοίκιο στην τράπεζα, αλλά πηγαίνουμε και το παίρνουμε εμείς. Μένει 35 χρόνια εκεί, την έχουμε σαν μαμά μας. Δεν πήγαμε να πάρουμε το ενοίκιο από τον 53χρονο γιατί εκείνος το έβαζε στην τράπεζα. Aλλά παρκάραμε το αυτοκίνητο δίπλα στο ημιυπόγειο ακριβώς εκεί όπου μένει ο δράστης. Εκείνη την στιγμή που παρκάραμε και βγαίναμε από το αυτοκίνητο μας, βλέπουμε τρία άτομα να είναι έξω από την πόρτα και ένας εξ΄αυτών να βαρά με βαριοπούλα την πόρτα. “Πω πω λέμε τι γίνεται!”.  Λέει η γυναίκα μου στους αστυνομικούς “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς εκεί;” , της απάντησαν “φύγετε από εδώ, ποια είστε εσείς;”.Λέει η γυναίκα μου “εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού”» και μας ρώτησαν αν έχουμε το κλειδί του σπιτιού, λέγοντας μας πως είναι από την αστυνομία.

Όπως μας είπε ο κος Φωτόπουλος, «οι άνθρωποι ήταν σε ετοιμότητα πριν μπουν στο διαμέρισμα  και έβγαλαν το περίστροφο γιατί δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν. Μας ήρθε ένα μεγάλο σοκ. Να βαράνε με την βαριοπούλα, να καταστρέφεται η πόρτα και να μην ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα. Τέλοσπάντων μετά έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα, ενώ η αστυνομία τηλεφώνησε στο 166 και ήρθε».

Η ΚΟΠΕΛΑ ΦΩΝΑΖΕ «ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ»

Μιλώντας στο star.gr, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος περιέγραψε την συγκλονιστική στιγμή που οι διασώστες έβγαλαν την κοπέλα από το διαμέρισμα της φρίκης:

«Έβγαλαν την κοπέλα με το καροτσάκι και τυλιγμένη με ένα σεντόνι. Εμείς ήμασταν μακριά δεν μας άφηναν να δούμε τίποτα. Η κοπέλα “φώναζε τα πόδια μου”. Έβγαλαν και αυτόν στη συνέχεια, και τον έβαλαν με τις χειροπέδες στο περιπολικό».

ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ

Όπως μας εξήγησε ο κος Φωτόπουλος, με τον 53χρονο δεν είχαν πολλά πολλά:

«Έμενε στο σπίτι περίπου 2,5 χρόνια. Μας έβαζε το νοίκι στην τράπεζα, και κάποια στιγμή είχαμε μια προστριβή γιατί ήθελε να κάνει επιδότηση ενοικίου, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε αλλά στο τέλος την κάναμε. Έπαιρνε επίδομα από την πρόνοια. Δεν ξέρω πόσο τυφλός ήταν, πάντως αυτός έλεγε ότι βλέπει θολά».

Πώς ήταν όμως ο χαρακτήρας του 53χρονου;

«Ήταν αυταρχικός και λίγο δύστροπος άνθρωπος. Πιο παλιά είχε παρεξηγηθεί με την γυναίκα μου, είχε μια λογομαχία, και πήγε να μπει μέσα και δεν την άφηνε, τότε είχε καλέσει η γυναίκα μου την αστυνομία και μετά από αυτό όλα πήγαιναν καλά».

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ-ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν έκρυψε πως «στεναχωρηθήκαμε πολύ για το κοριτσάκι. Νοσηλεύεται στο Τζάνειο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά είναι σοκαρισμένη και δεν μας επέτρεψαν να την επισκεφτούμε πριν περάσουν μερικές ημέρες. Παιδιά δεν έχουμε, αλλά το βλέπουμε λες και ήταν δικό μας παιδί».

Tης Χριστίνας Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top