Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε μια 24χρονη κοπέλα στα χέρια ενός 53χρονου βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σοκάρουν. Ο  53χρονος  φέρεται να κράτησε με τη βία το κορίτσι στο σπίτι του στην Δάφνη και να την κακοποίησε επανειλημμένα. Αυτά που έζησε το κορίτσι, όταν πήγε να πιάσει δουλειά σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Δάφνης, δεν συμβαίνουν ούτε στα πιο αρρωστημένα έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 53χρονο στον οποίο είχε πάει για να πιάσει δουλειά, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι οι κτηνώδεις πράξεις του δράστη, καταγράφηκαν σε βίντεο και ίσως να ανέβηκαν στο διαδίκτυο, καθώς ο 53χρονος είχε δύο κάμερες στο διαμέρισμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες η μία κάμερα εστίαζε σε αυτόν και η άλλη αποτύπωνε τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι…  

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια ψάχνοντας για δουλειά, έπεσε πάνω σε μια αγγελία που είχε βάλει ο 53χρονος, ο οποίος ζητούσε βοήθεια στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όραση του.  

Το άτυχο κορίτσι, ακολουθώντας τα στοιχεία της αγγελίας, πήγε στο διαμέρισμα του και έπιασε δουλειά την περασμένη Δευτέρα. Στην αρχή όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Το διαμέρισμα της Δάφνης έκρυβε ένα απίστευτο μυστικό. Ήταν...  γεμάτο από ερωτικά εξαρτήματα και αρρωστημένες σκέψεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εργάστηκε κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη, ωστόσο την Τετάρτη όλα άλλαξαν. Ο 53χρονος, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έβλεπε καλά, δεν χρειαζόταν στ’ αλήθεια την βοήθεια της, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, ήθελε να βγάλει πάνω της τις αρρωστημένες και φρικαλέες ορέξεις του, δίχως έλεος.

Η 24χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, έπαψε να δίνει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά την Πέμπτη, προκαλώντας  την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr όταν έφθασαν στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, ο 53χρονος τους άνοιξε, τους είπε ότι η κοπέλα που αναζητούν δεν είναι εκεί.  Την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν μία γυναικεία φωνή και λίγο μετά απελευθέρωσαν την 24χρονη και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.  Η 24χρονη κοπέλα ήταν δεμένη και φιμωμένη, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες ερωτικά εξαρτήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Είχε πέσει για πολλές ώρες θύμα κακοποίησης του 53χρονου

Στον δράστη περάστηκαν χειροπέδες και θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη, τα τραύματα που έχει στο σωματάκι της το κορίτσι κάποια στιγμή θα επουλωθούν, από την ψυχή και το μυαλό της όμως θα είναι πολύ δύσκολο να σβηστεί η ΦΡΙΚΗ.