Ο άνδρας που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο 53χρονος τυφλός, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, επι 24 ώρες κρατούσε έγκλειστη και βίαζε μια 22χρονη φοιτήτρια σε διαμέρισμα στη Δάφνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 53χρονος νάρκωσε με αιθέρα την άτυχη φοιτήτρια και στη συνέχεια την υπέβαλε σε απίστευτα μαρτύρια και βασανιστήρια, μεταδίδοντας τις ασελγείς πράξεις live μέσω Facebook.

Μάλιστα την έδεσε σε μια πολυθρόνα και την βίασε, κάνοντας χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων.

Ακόμα πιο τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι πως το σπίτι του 53χρονου ήταν «καλωδιωμένο» (καθώς παντού υπήρχαν κάμερες), ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν πολλά σεξουαλικά βοηθήματα και ομοιώματα.

Βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής, ο δράστης είναι τυφλός κατά 90-95% και υπέρβαρος. Κανείς επομένως δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν ικανός για κάτι τέτοιο. Ούτε φυσικά και η 22χρονη φοιτήτρια που είδε την αγγελία που είχε βάλει για βοήθεια στο σπίτι και απάντησε σε αυτήν, καθώς στα πλαίσια της πρακτικής της, εργαζόταν σε κοινωνικά προγράμματα του δήμου.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ:

H κοπέλα εργάστηκε κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη, ωστόσο την Τετάρτη όλα άλλαξαν. Ο 53χρονος, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έβλεπε καλά, δεν χρειαζόταν στ’ αλήθεια την βοήθεια της, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, ήθελε να βγάλει πάνω της τις αρρωστημένες και φρικαλέες ορέξεις του, δίχως έλεος.

Η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, έπαψε να δίνει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά την Πέμπτη, προκαλώντας  την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr όταν έφθασαν στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, ο 53χρονος τους άνοιξε, τους είπε ότι η κοπέλα που αναζητούν δεν είναι εκεί.  Την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν μία γυναικεία φωνή και λίγο μετά απελευθέρωσαν την 22χρονη και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.  Η 22χρονη κοπέλα ήταν δεμένη και φιμωμένη, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες ερωτικά εξαρτήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Είχε πέσει για πολλές ώρες θύμα κακοποίησης του 53χρονου. 

Στον δράστη περάστηκαν χειροπέδες και θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη, τα τραύματα που έχει στο σωματάκι της το κορίτσι κάποια στιγμή θα επουλωθούν, από την ψυχή και το μυαλό της όμως θα είναι πολύ δύσκολο να σβηστεί η ΦΡΙΚΗ. 

«ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ» ΔΗΛΩΣΕ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μετατράπηκε σε κολαστήριο, κυρία Κ. Καρμάτη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, όπου και δήλωσε σοκαρισμένη!

Τυχαία βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε πως:

«Εμείς πάθαμε μεγάλο σοκ. Τυχαία παρκάραμε έξω από το σπίτι και είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα. Έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα. Έχω φρικάρει δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε στο σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, και η πόρτα ήταν κλειστή, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν ότι είχε εγκαταστήσει κάμερες.

Tags: