Σεξουαλικά βοηθήματα και κάμερες είχε στο διαμέρισμά του ο τυφλός 53χρονος που ΒΙΑΣΕ 22χρονη-Το μετέδωσε live στο διαδίκτυο

Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που έζησε μια 22χρονη φοιτήτρια η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από έναν 53χρονο, όταν πήγε στο σπίτι του στη Δάφνη για να πιάσει δουλειά.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν τυφλός ενώ η 22χρονη φοιτήτρια εργαζόταν εθελοντικά στις κοινωνικές δομές του Δήμου, και συγκεκριμένα σε πρόγραμμα για βοήθεια στο σπίτι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που μπούκαραν στο διαμέρισμα βρήκαν την κοπέλα γυμνή και δεμένη, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο δράστης την νάρκωνε με αιθέρα και πάνω τις ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του. Η 24χρονη νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μετατράπηκε σε κολαστήριο, κυρία Κ. Καρμάτη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, όπου και δήλωσε σοκαρισμένη!

Τυχαία βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Εμείς πάθαμε μεγάλο σοκ. Τυχαία παρκάραμε έξω από το σπίτι και είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα. Έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα. Έχω φρικάρει δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Η Κ. Καρμάτη δήλωσε σοκαρισμένη, είπε πως ο 53χρονοςείχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν δυόμισι χρόνια, στα τέλη του 2014. Μάλιστα, βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 95% τυφλός είχε εγκαταστήσει κάμερες στον χώρο.

Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε στο σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, και η πόρτα ήταν κλειστή, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν ότι είχε εγκαταστήσει κάμερες.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες είχε σεξουαλικά βοηθήματα και ομοιώματα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια ψάχνοντας για δουλειά, έπεσε πάνω σε μια αγγελία που είχε βάλει ο 53χρονος, ο οποίος ζητούσε βοήθεια στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όραση του.  

Το άτυχο κορίτσι, ακολουθώντας τα στοιχεία της αγγελίας, πήγε στο διαμέρισμα του και έπιασε δουλειά την περασμένη Δευτέρα. Στην αρχή όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Το διαμέρισμα της Δάφνης έκρυβε ένα απίστευτο μυστικό. Ήταν...  γεμάτο από ερωτικά εξαρτήματα και αρρωστημένες σκέψεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εργάστηκε κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη, ωστόσο την Τετάρτη όλα άλλαξαν. Ο 53χρονος, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έβλεπε καλά, δεν χρειαζόταν στ’ αλήθεια την βοήθεια της, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, ήθελε να βγάλει πάνω της τις αρρωστημένες και φρικαλέες ορέξεις του, δίχως έλεος.

Η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, έπαψε να δίνει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά την Πέμπτη, προκαλώντας  την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top