Χεράκι-χεράκι η πρώτη βόλτα της Βίκυς και του Άκη μετά την αποφυλάκιση (VIDEO)

«Η γυναίκα μου κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους» ανέφερε στην κάμερα του Star

Την πρώτη τους βόλτα πιασμένοι χεράκι-χεράκι έκαναν το πρωί της Παρασκευής στο Χαλάνδρι, ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την Βίκυ Σταμάτη.

Μια μέρα μετά την αποφυλάκιση του πρώην υπουργού και ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ με εγγύηση 200.000 ευρώ (την οποία κανείς προς το παρόν δεν γνωρίζει ποιος κατέβαλε) οι κάμερες τσάκωσαν το ζευγάρι ενώ επέστρεφε σπίτι του από το περπάτημα:

«Υπάρχει άμεση ανάγκη μισής ώρας το πρωί και μισής ώρας το βράδυ περπάτημα. Η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αφήνει προβλήματα για κάνα δυο μήνες» δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος τόνισε πως:

«Δεν θέλω συνέντευξη. Δεν θέλω τίποτα απολύτως διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος. Εμείς τον άλλο λόγο μήνα περίπου ξαναρχίζουμε το δικαστήριο. Τότε θα τα πούμε».

Παράλληλα δεν έκρυψε πως μετά από πέντε χρόνια «είναι μοναδικό να πηγαίνουμε το παιδί μαζί με την γυναίκα μου στο σχολείο», και κατέληξε επαινώντας την στάση της Βίκυς Σταμάτη όλο αυτό το διάστημα, χαρακτηρίζοντας την «στυλοβάτη της οικογένειας»:

«Η γυναίκα μου κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους τον τελευταίο καιρό. Είναι ο βράχος της οικογένειας. Μας έχει εισαγάγει τους τελευταίους μήνες στο καλύτερο αποτέλεσμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «LIVE U».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top