«Θα φύγουμε μαζί»: Έκαψε ζωντανή την μάνα του-Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο

Όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να την σώσει αλλά ήταν αργά

Έβρος: Έκαψε ζωντανή την κατάκοιτη μητέρα του

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο χωριό Σιταριά του Έβρου, όπου ένας 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε στην προσπάθεια του να αυτοκτονήσει και έκαψε ζωντανή την 81χρονη μητέρα του.

Οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας είναι σοκαριστικές. Όπως μεταδίδει το e-evros, ο 56χρονος που δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, έμενε μόνος με την 81χρονη μητέρα του. Και οι δυο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ λάμβαναν και αγωγή γι΄αυτό. Μάλιστα η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν κλινήρης και τυφλή.

Ο 56χρονος είχε επιφορτιστεί  με την φροντίδα της εδώ και χρόνια, αλλά δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, το πρωί της Τετάρτης ανακοίνωσε στην 81χρονη ότι δεν άντεχε άλλο και ότι αποφάσισε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί», φέρεται να του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα. 

Τότε, ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη, περιέλουσε και τη μητέρα του, και έβαλε φωτιά.

Όταν όμως άκουσε τα ουρλιαχτά της ενώ καιγόταν ζωντανή, άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να σώσει την μάνα του και τον εαυτό του, σβήνοντας τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δυο.

Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Η μητέρα, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξέπνευσε.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top