Οι Τούρκοι μιλούν για "ανεξάρτητη Δυτική Θράκη" και ζητούν και τα ρέστα- Με χορηγό το τουρκικό κράτος η προπαγάνδα!

Την ίδια ώρα, χάκερ επιτίθενται με προκλητικό κείμενο για την Κύπρο

Με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του  αυτοαποκαλούμενου Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης ζητά από το δελτίο ειδήσεων του Star να ζητήσει συγνώμη, επειδή  αποκάλυψε την αλυτρωτική και παράνομη δράση τους στην Θράκη.

Δεν έχει όριο το θράσος των προπαγανδιστών. Καλούν το Star να ζητήσει συγγνώμη από την Τουρκική μειονότητα, που σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες είναι ανύπαρκτη!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, Νετσμεττίν Χουσεΐν, φωνάζει ότι «το STAR ΤV το συντομότερο πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης».

Ο Νετσμεττίν Χουσεΐν

Πλούσια η δράση του Χουσεΐν σε ολόκληρη την Ευρώπη

Ο Νετσμεττίν Χουσεΐν, που είναι δικηγόρος και καθοδηγητής, συντονίζει δεκάδες αλυτρωτικούς  συλλόγους σε όλη την Ευρώπη.

Οι διαδρομές του χρήματος φαίνεται πως έχουν αποστολέα το τουρκικό κράτος

Ο πολιτικός επιστήμονας Τάσος Χατζηβασιλείου, τονίζει ότι «η  περίοδος θα έχει τον εθνικό παροξυσμό. Ο Ερντογάν, προκειμένου να αυξήσει το κύρος του και το γόητρό του εντός της Τουρκίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να στέλνει ένα τέτοιο μήνυμα προς τους πολίτες του. Σε αυτό το σχέδιο εντάσσεται και η όξυνση των πνευμάτων στην Θράκη, με αναφορές στον τύπο περί τουρκικής μειονότητας».

Έτσι εξηγείται και το θράσος του δικηγόρου από την Τουρκία, για την σημαία της λεγόμενης ανεξάρτητης Θράκης.

«Παράλληλα, μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να μάθει το STAR TV είναι πως η σημαία διαμέσου της οποίας στοχοποιηθήκαμε, έχει το χαρακτηριστικό να είναι η σημαία της πρώτης τουρκικής δημοκρατίας που ίδρυσαν οι πρόγονοι μας και, μάλιστα, σημαία ενός κράτους που είχε αναγνωριστεί από το ελληνικό κράτος» συνεχίζει ο Χουσεΐν.

Μίσος Τούρκων χάκερ κατά της Ελλάδας

Χθες, Δευτέρα, Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, θέτοντάς την εκτός λειτουργίας. Το κείμενο το οποίο ανέβασαν εκεί έγραφε:

«Όλος ο κόσμος θα δει τι κάνατε. Η Κύπρος ανήκει στους Τούρκους και αιώνια θα είναι των Τούρκων. Τις αιματηρές σας φιλοδοξίες και τα βρώμικα χέρια σας πάρτε τα πάνω από την Κύπρο. Θα λογοδοτήσετε για αυτά που κάνατε. Είστε ένας όχλος φοβιτσιάρηδων. Οι Οθωμανοί επανεμφανίζονται».

Και η ανάρτηση κλείνει με την φράση «ο Θεός είναι ένας και ο προφήτης του είναι ο Μωάμεθ».

Ο Νετσμεττίν Χουσεΐν

Η πλήρης ανακοίνωση του Χουσεΐν είναι η εξής:

«Στα 70 χρόνια της Ένωσης, σε κανένα στάδιο του αγώνα για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης, κατά τον οποίο εκατοντάδες χιλιάδες αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην Τουρκία, δεν υπήρξε ποτέ καμιά διαμελιστική δραστηριότητα ή δήλωση εναντίον της Ελλάδας και δεν θα υπάρξει. Αντίθετα οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν δίστασαν να δώσουν τη ζωή τους για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. 

Το Star, μεταδίδοντας αβάσιμες ειδήσεις για την Ένωσή μας, πιστεύουμε ότι κινήθηκε υποκινούμενο από δυνάμεις σκοταδισμού. Το Star πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο στην αντικειμενική δημοσιογραφία και ως αρχή να απολογηθεί στην μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι η σημαία που φιλοξένησαν στο δελτίο ειδήσεων, που μας υπέδειξε ως στόχο, έχει την ιδιότητα να είναι η σημαία στην ιστορία της πρώτης Τουρκικής Δημοκρατίας που ίδρυσαν οι πρόγονοί μας και που αναγνώρισε το ελληνικό κράτος. Η άλλη λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι η Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης, που φέρει την ιδιότητα της πρώτης Τουρκικής Δημοκρατίας, η οποία διήρκησε για τρεις μέρες, πήρε τη θέση της στις σελίδες της ιστορίας. 

Σε αυτούς που μας επικρίνουν επειδή θυμούμαστε την πρώτη Τουρκική Δημοκρατία που ιδρύθηκε στην ιστορία από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για την εθνική μας ταυτότητα και είμαστε περήφανοι για την τουρκική μας καταγωγή. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μεταδίδει και να παράγει προβοκατόρικη πολιτική για μας με αβάσιμα σχόλια και να σπέρνει το μίσος μετατρέποντάς μας σε στόχο. 

Ποτέ δεν κάναμε θέμα την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και μέχρι σήμερα ο μόνος μας αγώνας είναι να διασφαλίσουμε το δικαίωμά μας να είμαστε πολίτες πρώτης τάξης στην Ελλάδα. 

Θα περιμέναμε από το Star, αντί να μας υποδεικνύει ως στόxο με ειδήσεις φανταστικές, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, να έφερνε στην επικαιρότητα και να συζητήσει τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, που έχουν παραβιαστεί, όπως είναι το πρόβλημα της εκπαίδευσης, το πρόβλημα του μουφτή, τα βακούφια που έχουν απαλλοτριωθεί, το δικαίωμα καθεστώτος ίσης αντιπροσώπευσης, τη διοίκηση βακουφιών, την οργάνωση πολιτών, την ελευθερία της έκφρασης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top