ΧΑΜΟΣ στα ΚΤΕΛ Χανίων! Ξέσπασε ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ανάμεσα σε οδηγό και φοιτήτριες

Δεν ήθελε με τίποτα να μεταφέρει τα σκυλάκια τους

Ξέσπασε ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ανάμεσα σε οδηγό και φοιτήτριες

Ένας απίστευτος καυγάς ξέσπασε στα ΚΤΕΛ Χανίων χθες το μεσημέρι, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες για να μη μεταφέρει τα σκυλάκια δύο επιβατών που βρίσκονταν μέσα στα ειδικά κουτιά μεταφοράς.

Όπως αναφέρει το Zarpanews δύο φοιτήτριες ήταν να ταξιδέψουν με το δρομολόγιο των 16:00 από Χανιά προς Παλαιόχωρα με τα σκυλιά τους στα ειδικά κουτιά. Επειδή μάλιστα υπάρχει περιορισμός δύο ζώων ανά δρομολόγιο, είχαν τηλεφωνήσει από την προηγούμενη μέρα στα ΚΤΕΛ για να κρατήσουν δύο θέσεις.

Όταν έφτασαν λοιπόν στα ΚΤΕΛ κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο ο οδηγός άρχισε να προβάλει διάφορα εμπόδια που είχαν να κάνουν με τις προδιαγραφές των ειδικών κουτιών και τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες αφορούσαν αποκλειστικά τις μεταφορές με αεροπλάνο και όχι με άλλο μέσο.

Άρχισαν λοιπόν να τσακώνονται, με τον οδηγό να δέχεται τελικά μόνο το ένα σκυλί, εξοργίζοντας τη δεύτερη κοπέλα που του εξηγούσε ότι αφενός είχε ταξιδέψει δεκάδες φορές με το συγκεκριμένο κουτί, αφετέρου θα έχανε το πλοίο για τη Γαύδο, για το οποίο είχαν εκδώσει τα εισιτήρια.

Παρέπεμπε μάλιστα τον οδηγό σε σχετικές εγκυκλίους που είναι δεσμευτικές για όλους του οδηγούς των ΚΤΕΛ.

Εκείνος τότε, άρπαξε το κουτί με τον σκύλο που θα επιβιβαζόταν στο λεωφορείο και το έβαλε μπροστά στα σκαλιά της εισόδου, διατάζοντας τη συνοδό του να πάει να καθίσει πίσω. Εκείνη του εξήγησε ότι το σκυλί πρέπει να ταξιδεύει δίπλα στο συνοδό του και του ζήτησε να βρει και σε εκείνη θέση μπροστά.

«Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Κι εσύ θα κάτσεις πίσω – πίσω», φέρεται να της απάντησε τότε ο οδηγός.

Η ένταση συνεχίστηκε, κόσμος μαζεύτηκε τριγύρω και κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κοριτσιών ο οδηγός πλησίασε τη μία κοπέλα σε απόσταση αναπνοής και άρχισε να της ουρλιάζει.

Τελικά οι δύο φοιτήτριες κατέβασαν άρον άρον το σκύλο και τις αποσκευές τους και το λεωφορείο αναχώρησε για Παλαιόχωρα χωρίς αυτές. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στη διοίκηση του ΚΤΕΛ, στη φιλοζωική και στην Αστυνομία, ενώ οι κοπέλες σκέφτονται να υποβάλλουν μήνυση κατά του συγκεκριμένου οδηγού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top