Εγκληματικότητα ανεξέλεγτη- Κάτοικοι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ!

Μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια

Μέσα στο πλαίσιο ανασφάλειας που επικρατεί, οι πολίτες μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια. Προσπαθούν να αυτοπροστατευτούν, όπως λένε χαρακτηριστικά, καθώς ζουν καθημερινά με το φόβο!

«Φοβόμαστε! Ειδικά όταν έχουμε εδώ τα εγγόνια μου, φοβόμαστε και κλειδαμπαρωνόμαστε!!! Μένουμε μέσα σαν φυλακισμένοι!» φωνάζει η κυρία Γεωργία.

Η αγανάκτησή της δεν κρύβεται... Αγωνιά καθημερινά για την ίδια και τα εγγόνια της. Γι' αυτό κι έχει πάρει τα δικά της μέτρα προστασίας, όπως θα δείτε στο βίντεο. «Και συναγερμό έχω βάλει και πόρτες ασφαλείας και συρόμενες πόρτες έξω, που ανοίγουν μόνο με κοντρόλ και ψηλούς τοίχους και πάλι φοβόμαστε ρε παιδιά!»

Τον ίδιο φόβο νιώθει κι η κυρία Μαρία. Μπήκαν στο σπίτι της μέρα-μεσημέρι κι έκλεψαν όλα της τα κοσμήματα! Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ! Πλέον, ζει σε ένα σπίτι... φρούριο!

Οι κλέφτες παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού και στη συνέχεια σκαρφάλωσαν σε ένα δέντρο. Μετά, με λοστούς έσπασαν το παράθυρο και έτσι κατάφεραν να μπουν μέσα.

«Την ίδια μέρα με μένα, έκλεψαν κι αυτόν που έχει το μανάβικο στη γωνία και το ίδιο μεσημέρι άλλα τρία σπίτια εδώ κοντά!»  λέει έντρομη.

Οι πολίτες πλέον παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και κάνουν τα σπίτια τους... φρούρια για να νιώσουν ασφαλείς!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top