Την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου πρότεινε η εισαγγελέας

Υποστήριξε ότι αν παραμείνει στη φυλακή θα επιδεινωθεί η υγεία του

Την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου πρότεινε ο εισαγγελέας

Μετά από πέντε αιτήσεις αποφυλάκισης, για πρώτη φορά η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου και να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η εισαγγελέας υποστήριξε ότι σε περίπτωση περαιτέρω παραμονής του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές προκύπτουν ενδείξεις πως η βλάβη που θα υποστεί η υγεία του θα είναι υπέρμετρη.

«Ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά, επεσήμανε ότι τα μέχρι τώρα προβλήματα υγείας που εμφάνισε ο κ. Τσοχατζόπουλος με την καρδιά και τα πόδια του, αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά αν και είναι κρατούμενος.

«Δεν θα αντιμετωπιζόταν καλύτερα αν ήταν ελεύθερος», είπε.

Με την εισήγηση της εισαγγελέως συμφώνησε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top