Στη φυλακή για 16 χρόνια «ο δράκος του Αμαρουσίου» - «Άκουγα φωνές που μου έλεγαν να φτύνω και να χουφτώνω»

Καταπέλτης η εισαγγελέας - Πλήθος κόσμου στο δικαστήριο

Ποινή κάθειρξης 16 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στον αποκαλούμενο "Δράκο του Αμαρουσίου". Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τα θύματα, τα οποία ικανοποιήθηκαν από την απόφαση.

Αναλυτικότερα.,..

Πιο συγκεκριμένα, ο "δράκος του Αμαρουσίου", κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη και 2 μήνες, χωρίς αναστολή για τις έξι απόπειρες βιασμού και 1.000 ευρώ χρηματική ποινή για την οπλοκατοχή. Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας. «Ενήργησε οργανωμένα και μεθοδευμένα», υποστήριξε.

Ο 30χρονος επέμεινε πως είναι άρρωστος και ζήτησε συγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειες τους. Υποστήριξε πως για όλα φταίει η Ρουμάνα που είχε ερωτευτεί.

«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν να "μειώσω" τη Ρουμάνα, να τη φτύνω! Έβγαινα έξω και όποια κοπέλα συναντούσα, στο πρόσωπο της έβλεπα την Τζωρτζέτα. Την χούφτωνα και έφευγα. Ήθελα απλά να τις μειώσω. Δεν ήθελα να κάνω κακό», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε ο αποκαλούμενος "Δράκος του Αμαρουσίου", από τότε που έχασε οριστικά την Ρουμάνα, έπεσε σε κατάθλιψη, άρχισε να πίνει και να ακούει φωνές που τον ωθούσαν να επιτίθεται σε γυναίκες.

Τα δύο από τα έξι θύματα παρακολουθούσαν τη δίκη και περίμεναν την απόφαση με κομμένη την ανάσα, όταν άκουσαν την ετυμηγορία του δικαστηρίου έδειξαν ικανοποίηση, καθώς δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε ο μειωμένος καταλογισμός λόγω ψυχωτικής συμπεριφοράς.

Τη δίκη παρακολουθούσαν γυναίκες που πήγαν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στα θύματα. Μετά την απόφαση, κάποιες από αυτές χειροκρότησαν, ενώ μέλη της ομάδας Antifa Sisterhood, μετά το τέλος της δίκης πέταξαν φεϊγβολάν.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top