«Ήμουν σε άμυνα» δηλώνει ο Παραολυμπιονίκης που σκότωσε τον 47χρονο

Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί

Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί  ο Παραολυμπιονίκης που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας  του 47χρονου.

«Ήμουν σε άμυνα». Αυτή φαίνεται ότι θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Παραολυμπιονίκη που κατηγορείται ότι σκότωσε μέσα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στο Μοσχάτο έναν 47χρονο άντρα με τον οποίο είχε διαφορές.

Ωστόσο, όλο  και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Από ότι φαίνεται το όπλο με το οποίο έγινε ο φόνος ανήκε στον Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης,  ο οποίος το είχε αγοράσει χωρίς άδεια.

 «Είχε σχέσεις με την γυναίκα του θύματος ,ο οποίος τον απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον ίδιο τον αδελφό του, τον πατέρα και την μητέρα του. Ο… είναι λεβέντης δεν τον ένοιαζε για την ζωή του , φοβήθηκε ότι θα χτυπούσε την οικογένεια του», ανέφερε άνδρας από το περιβάλλον του κατηγορούμενου.

Από το περιβάλλον της γυναίκας του θύματος διαρρέεται ότι η τελευταία είχε διακόψει εδώ και εβδομάδες την σχέση με τον Παραολυμπιονίκη. Το θύμα βρισκόταν σε έντονη δικαστική διαμάχη με την σύζυγο του και στις 30 Μαρτίου θα γινόταν δίκη. Η γυναίκα φέρεται ότι κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των δύο παιδιών τους. Λίγη ώρα πριν πάει στο πρακτορείο το θύμα ήταν στο γραφείο του δικηγόρου του. Του είχε πει ότι θα συναντούσε τον Παραολυμπιονίκη γιατί πίστευε ότι θα κατέθετε υπερ του στο δικαστήριο.

Όμως το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η δολοφονία του 47χρονου.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top