ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μόλις 800 μέτρα στοίχισαν τη ζωή γυναίκας που μεταφέρθηκε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο

Τι αναφέρει με καταγγελία της η ΠΟΕΔΗΝ για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία

Πέθανε γυναίκα κατά την διακομιδή της στο Φλέμινγκ

Την ζωή της έχασε το πρωί της Δευτέρας μια καρκινοπαθής γυναίκα, η οποία προσήλθε στην εφημερία του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, έχοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι γιατροί βλέποντας την κατάσταση της, έκριναν πως έπρεπε να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία, αλλά επειδή το Σισμανόγλειο δεν διέθετε αξονικό τομογράφο, η γυναίκα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Ωστόσο όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, αμέσως μετά την αξονική η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή:

«Εάν ήταν σε λειτουργία ο Αξονικός Τομογράφος του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ θα γλίτωνε την ταλαιπωρία, θα ήταν πιο άμεση η ιατρική αντιμετώπιση και μπορεί να ζούσε. Και πόσοι άλλοι Ασθενείς, τροχαία ατυχήματα έχουν τραγική κατάληξη ή μένουν ανάπηροι εξαιτίας της καθυστέρησης στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της Νόσου;Ο κος Πολάκης ας αφήσει τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και ας ασχοληθεί με την επισκευή των Αξονικών Τομογράφων των Νοσοκομείων, που είναι για τα μπάζα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-καταγγελία της η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Star, οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι η 83χρονη μπήκε στα ΤΕΠ με μερική απώλεια αισθήσεων, έχοντας μεταστάσεις καρκίνου, με αποτέλεσμα να καταλήξει από την ασθένεια, καθώς η μεταφορά από το ένα νοσοκομείο στο άλλο είναι 800 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Επισημάναμε τον κίνδυνο που διατρέχουν οι Ασθενείς από την έλλειψη Αξονικών Τομογράφων στα Νοσοκομεία. Χαλάνε και μένουν χαλασμένοι. Που να βρεθούν χρήματα;

Εφημερεύουν Νοσοκομεία χωρίς να διαθέτουν Αξονικό Τομογράφο. Προσέρχονται οι Ασθενείς στα Επείγοντα με σοβαρά προβλήματα Υγείας και διακομίζονται σε άλλα Νοσοκομεία ή τον Ιδιωτικό τομέα, για Αξονική Τομογραφία.

Χάνεται πολύτιμος χρόνος στη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου, που καθίσταται μοιραίος πολλές φορές για τη ζωή των Ασθενών.

Ο κος Πολάκης θα έπρεπε να είναι πιο ταπεινός στις αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκτός και εάν γεννήθηκε για την καταστροφή!!

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Σήμερα 20/03/2017 !!!

Μεγάλο Νοσοκομείο κορμός των εφημεριών της Αττικής. Δεν διαθέτει Αξονικό Τομογράφο. Είναι χαλασμένος πάλι!!!

Περιμένουν καμία δωρεά να το επισκευάσουν και πάλι!!! Και όμως το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ είναι πλεονασματικό Νοσοκομείο!!!

Γυναίκα καρκινοπαθής με επιβαρυμένο ιστορικό, προσήλθε στην εφημερία το πρωί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι ιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία. Διεκομίσθει στο Νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ.

Στο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ αμέσως μετά την αξονική κατέληξε. Εάν ήταν σε λειτουργία ο Αξονικός Τομογράφος του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ θα γλίτωνε την ταλαιπωρία, θα ήταν πιο άμεση η ιατρική αντιμετώπιση και μπορεί να ζούσε. Και πόσοι άλλοι Ασθενείς, τροχαία ατυχήματα έχουν τραγική κατάληξη ή μένουν ανάπηροι εξαιτίας της καθυστέρησης στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της Νόσου;

Ο κος Πολάκης ας αφήσει τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και ας ασχοληθεί με την επισκευή των Αξονικών Τομογράφων των Νοσοκομείων, που είναι για τα μπάζα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top