Αυτό είναι το «μπουμπούκι» που λήστευε ηλικιωμένους με βία-Στο ΦΩΣ τα στοιχεία του από την ΕΛ.ΑΣ!ΦΩΤΟ

Είχε συλληφθεί πρόσφατα - Τι ζητά η αστυνομία από τους πολίτες-Πρώτη ανάρτηση: 14-03-2017 18:16

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη, το μεσημέρι της 28ης Φεβρουαρίου  2017 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων που τελέσθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα και βία.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της ληστείας τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου κατά συρροή, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή και της αντίστασης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

1. (επίθετο) PRINCE (όνομα) AMECHI του Α labi και της Betie , γεννηθέντα την 30-10-1985 στη Νιγηρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top