Εικόνες Σοκ! Ανήλικοι δράστες μπούκαραν σε μίνι μάρκετ στην Πάτρα- Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Οι κάτοικοι παραπονιούνται για την εγκληματικότητα στην περιοχή

Εικόνες Σοκ! Ανήλικοι δράστες μπούκαραν σε μίνι μάρκετ στ

Τρομακτικό είναι το γεγονός ότι ανήλικοι δράστες στην Πάτρα είχαν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, το οποίο εκτέλεσαν απολύτως!
Το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας ενός μίνι μάρκετ έχει καταγράψει καρέ καρέ τις κινήσεις ανήλικων δραστών, που «χτύπησαν» την Τετάρτη το απόγευμα το μαγαζί αυτό.

Μια ομάδα 4 παιδιών, όχι πάνω από 12 ετών, φτάνει έξω από το κατάστημα, κρατώντας σακούλες στα χέρια. Έπειτα, ένα μικρό κορίτσι μπαίνει στο εσωτερικό του μίνι μάρκετ, αρπάζει μπουκάλια αναψυκτικών και τρέπεται σε φυγή.

Στη συνέχεια, εισβάλλουν στο μαγαζί οι συνεργοί της, που δρουν με παρόμοιο τρόπο, απτόητοι, μπροστά στα μάτια του υπαλλήλου του καταστήματος, ο οποίος, σοκαρισμένος, αδυνατεί να αντιδράσει. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως κι έφτασαν στο σημείο, δεν υπήρξε, όμως, αποτέλεσμα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ δήλωσε, οργισμένος, στο tempo24.gr ότι «το συμβάν έρχεται να προστεθεί στις μικροκλοπές που καθημερινά σημειώνονται στο κατάστημα», εκδηλώνοντας το παράπονό του για την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή. «Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού» προσθέτει. «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα  γίνεται στόχος, είναι όμως η πρώτη φορά που το 'ντου' των Ρομά έγινε με τόση αγριότητα»  καταγγέλλει.

Το ίδιο κατάστημα, τον Νοέμβριο του 2016, είχε δεχτεί ξανά επίθεση από ανήλικους δράστες, που επιτέθηκαν με ξύλα και καδρόνια. Ο ιδιοκτήτης, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, είχε καταφέρει να τους απομακρύνει από το μαγαζί του μόνος του.

Πέρα από τα περιστατικά κλοπής, στην περιοχή επέστρεψε κι ο εφιάλτης της χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών σε κοινή θέα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Πηγή του κακού», όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, είναι ο καταυλισμός τσιγγάνων που βρίσκεται στην περιοχή. Κάτοικοι και καταστηματάρχες έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα, ζητώντας την απομάκρυνσή του, δηλώνουν ανασφαλείς και καλούν τις αρχές να αναλάβουν δράση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top