Λατρεία ή... αστειάκι; «Αρχηγέ της ανθρωπιάς, τον Πολάκη και τα μάτια σου», φώναζαν στον Τσίπρα

Στην Θεσσαλονίκη

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη είχε... ένταση, φωνές, αποδοκιμασίες, αλλά και επευφημίες! 

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, τον υποδέχτηκαν θερμά απλοί πολίτες, αλλά και μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με ενθουσιασμό και εκφράσεις θαυμασμού.

Μάλιστα, ένας άντρας από το συγκεντρωμένο πλήθος, ο οποίος μάλλον δεν... έχει επισκεφτεί πρόσφατα δημόσιο νοσοκομείο, συμβούλεψε τον πρωθυπουργό να προσέχει ιδιαίτερα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας! Δεν αποκλείεται βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος απλώς να ήθελε να τρολάρει τον κύριο Τσίπρα!

«Αρχηγέ της ανθρωπιάς και της καλοσύνης, τον Πολάκη να προσέχεις και τα μάτια σου» του είπε χαρακτηριστικά, ενώ κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναξαν «μπροστά, μπροστά με την Αριστερά».

 

Παράλληλα, τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν με συνθήματα διαμαρτυρίας μέλη των Λαϊκών Επιτροπών δυτικής Θεσσαλονίκης και του ΠΑΜΕ. Μεταξύ, αυτών και της αστυνομίας νωρίτερα επικράτησε ένταση.

Επίσης, μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στην τοπική κοινωνία, ο κύριος Αλέξης Τσίπρας τα άκουσε από μια κυρία! H γυναίκα τον περίμενε υπομονετικά δίπλα στο αμάξι του και όταν τον είδε του φώναξε «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;». Μάλιστα, είπε αγανακτισμένη: «Να ψοφήσεις κιόλας! 400 ευρώ εσύ να πάρεις! Ψόφος».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top