Γυναίκα ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ τον Τσίπρα μόλις τον είδε: «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;»- ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΤΑΣΗ στην Θεσσαλονίκη.Από την πλαϊνή πόρτα μπήκε στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ο πρωθυπουργός

Αν και οι Θεσσαλονικείς φημίζονται για την φιλοξενία τους, την Τετάρτη ξέχασαν για λίγο τους καλούς τους τρόπους και τα καλοπιάσματα και αντί για μπουγάτσες και τρίγωνα πανοράματος σέρβιραν «φαρμάκι» στον πρωθυπουργό, λέγοντας του «έξω από τα δόντια».

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr,  οι εργαζόμενοι του Δήμου Δέλτα δεν πτοήθηκαν και συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, με πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ στο σημείο έφτασαν και άλλα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ των δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης. Μαζί τους ήταν και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη», που διαμαρτυρήθηκαν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στην τοπική κοινωνία, ο κύριος Αλέξης Τσίπρας τα άκουσε από μια κυρία!


H γυναίκα τον περίμενε υπομονετικά δίπλα στο αμάξι του και όταν τον είδε του φώναξε «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;». Μάλιστα, είπε αγανακτισμένη: «Να ψοφήσεις κιόλας! 400 ευρώ εσύ να πάρεις! Ψόφος».

Νωρίτερα, όπως αναφέρει το thestival.gr, ο κύριος Τσίπρας είπε πως σήμερα είναι μια «σημαντική μέρα δικαίωσης ενός πολυετούς αγώνα», με αφορμή την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελά. «Γίνεται πράξη μια σημαντική δέσμευση μας κατά την τελετή παράδοσης των 336 στρεμμάτων της έκτασης του στρατοπέδου», πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδο του στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.... από την πλαϊνή πόρτα, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, γύρισε προς τους διαδηλωτές κάνοντας τους νεύμα με το χέρι!

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει  συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα ανακοινώσει τη δημιουργία Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ seleo.gr, thestival.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top