Νέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο Τζόκερ - ΑΥΤΟΙ είναι οι τρόποι για να προσελκύσεις την τύχη σου!

Ο ερευνητής Ρίτσαρντ Γουάιζμαν σού δείχνει τον τρόπο να κερδίσεις το Τζόκερ

Νέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο Τζόκερ - ΑΥΤΟΙ είναι οι τρόποι για να πρ

Το τζόκερ της Κυριακής σημείωσε νέο τζακ ποτ!

Τουλάχιστον 1,4 εκατ. ευρώ θα μοιράσει, λοιπόν, ο ΟΠΑΠ στην επόμενη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, καθώς δεν αναδείχθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία.

Οι χρυσοί αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα χθες, Κυριακή, είναι 21, 34, 19, 18, 38 και Τζόκερ το 15.

Μπορεί στην πρώτη κατηγορία να μην υπήρξε νικητής, στη δεύτερη , όμως, βρέθηκαν 2 τυχερά δελτία, που κερδίζουν από 101.509 ευρώ. 

H διαλογή στις τρεις πρώτες κατηγορίες έχει ως εξής:

Άλλαξε τα δεδομένα και κυνήγησε την τύχη σου!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσει να προκαλούν την τύχη τους, παίζοντας Τζόκερ, μια έρευνα του Ρίτσαρντ Γουάιζμαν, από το Πανεπιστήμιο Hertfordshire της Αγγλίας, σου μαθαίνει πώς μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου. Οι βασικές αρχές που προτείνει ο ερευνητής είναι:

1. Να κυνηγήσεις την τύχη σου. Να προσπαθείς συνέχεια. Στην περίπτωση του Τζόκερ, για παράδειγμα, να παίζεις και να ξαναπαίζεις.

2. Να μην πιάνεσαι από μια στιγμιαία κακοτυχία. Να την προσπερνάς και να προσπαθείς περισσότερο, χωρίς να απογοητεύεσαι.

3. Να ακολουθείς το ένστικτό σου. Μην το αγνοείς. Άκουσέ το!

4. Να έχεις θετική σκέψη και να ελπίζεις. Πίστεψε στην τύχη σου κι εκείνη θα έρθει. Για παράδειγμα, ονειρέψου για λίγο ότι είσαι ο υπερτυχερός και προχώρα μπροστά με αυτή την εικόνα!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top